Lina2018 Merhaba ben Bebek Arabası seçmekte çok zorlanıyorum. Deneyimli anneler den tavsiye bekliyorum çift yönlü küçük tekerlekli ve rahat olsun istiyorum 🤰
B8use Lina2018 ben cybex iris aldim cok kaliteli bi marka alman markasi operaistanbul.com a girip bak onlar sadece en iyi marlalari satıyorlar . Benim aldigim 2000 binden 1200 e dusmustu e tokerden almistim gercekten cok kaliteli onun disinda quniyy onerebilirim ablamda 1400 tl ye quinny zap xtra2 aldi o da memnun kaliteli marka
-gyns- Lina2018 Ben koldan çift yönlü olan sunny baby espada travel sistem aldım.. Koldan çift yönlü olmasını özellikle istedim.. Portbebe tak çıkar küçükken kolay ama büyüdüğünde zor.. Travel ama eski modellerden.. Puset üstüne geçmeli..Travel sistemler görüntü olarak cezbediyor ama uzun vadeli kullanım düşündüm.. Birde bayağı ağırlık alıyor demişti aldığımız kişi, üzerinde bizzat oturmuştu..
Cdm Bende arkadaşın dediği gibi opera istanbul da ve jokerde satılan Qbit gezginci bebek arabasını aldım çift yönlü değil ama tek elle açılıp kapatılıyo ve kücücük bü alan kaplıyo tek başıma kullanmam rahat olsun diye, doğumdan itibaren kullanılıyo ama yenidoğan çok minik olduğu için içine destek minderi de almayı düşünüyorum bende 1200 e aldım indirimdeydi ama suan 1500 travel sistemde yapabiliyosun aparatlarla ama 2000 e çıkıyodu puset ve aparatı ile indirimli olmasına rağmen ben tek arabayı tercih ettim
nizamdereilknur Ebebek de 800 tl lelebaby ben aldım puset li çok güzel tavsiye ederim Çift yönlü travel sistem
Mavim Mamas&papas ocarro aldık. E bebek te 3190 tl idi. GittiGidiyor dan 2650 ye aldık. Harika bir araba. Çift yönlü, ergonomik, şık, oturduğu yerde omurga desteği var bebek için, tek elle kapanabilir
nizamdereilknur Tuqbabars şubat indirimi vardı e bebekte o zaman aldık internet mağazasında da varda her rengi olmuyor