Haticemre21 Kizlar smdi kontrolden geldm 32. Haftalığım bebegm hâla dönmemiş üstüne birde boynuna kordonu dolanmış korktum bisy olursa diye hareketlerine dikkat et takibe al dedi doktorum ama byle ollan varmı aranızda 😢
Merhaba Haticemre21 ayy allah korusun canımm başıma gelmedide doktorun dediği gibi dikkat wt başka ne yapılabilirki bu konuda acil bişey olsaydı doğuma alırım derdi zaten rabbim korusun 🙏🏻
Misskokulumm Haticemre21 canm ben de 37. Haftada kordon dolandığını öğrendim 38.haftada hala aynıydı yeri daraldığı icin doktorum artık düzelmesinin zor olduğunu ve normal doğumda risk oluşturabileceğini söyledi sezeryanda karar kıldık ve iyi ki sezeryan olmuşum 2 tur dolandığını öğrendim eger normal diye diretseydim çocuk kordon kısa olduğu icin kendini itemeyecekti ve sonuç yine sezeryan olacaktı ama korkma hareketlerinde sikinti yoksa bi risk yaratmıyor 🤗
Sdnrymnklc Haticemre21 iyi aksamlar bebeginiz dogdumu sag salim merak ettim bizimkide hareketlide bnde hep korkuyorum
Haticemre21 Merhaba acillik durum yok suan dedi hareketli bebek dedi tek kat dolanmış hareket falan verdi donmesi icin de. Takip et dedi hareketlerini insallah cikar acaba sorunsuz boynundan cikarmı 😢😩
Edamurat94 Bende bugun gitti doktora 30 haftaligim benimkide dolamis kordonu ama doktorum korkulcak bisey yok dedi bana sadece bole giderse normelal olmaz sezaryan dedi
Haticemre21 Edamurat94 bana da oyle dedi tek kat dolanmıs dedi hareketli bebek dedi hareketlirini hissetmezsen gel hemen dedi. Insallah sag sağlim kucagimiza alırız 😢🙏
Haticemre21 Misskokulumm cok teşekkürler 🙏 acaba kordonunu geri boynundan cikarablrmi yada çıkar mi blgnz varmı
Misskokulumm Haticemre21 hiç belli olmaz canm ama haftası ilerledikçe yeri daraldığı için zor demişti doktorum 😑
Seymen1905 Kızlar benim 21.hafta detaylıda 2 kat dolanmış dedi özel de hem kendi doktorum hem ultrasondaki 2 gün önce gittim devlete yok dedi hem olsada korkma dedi o dolanır çıkar dedi yapacak bişwy yok dedi hem özel hem devlet teki doktor
Haticemre21 Seymen1905 inşallah çıkar cikmasa bile insallah sağ saglim doğarlar 🙏 benm tek kat dolanms hareketleri iyi azalirsa gel dedi