Tubasim [silindi] 12+3 te yaptırdım ben de canım. Sonuçlar bir hafta sonra çıkacakmış. ultrasonda ölçüm yapıldı her şey normal görünüyor çok şükür
[silindi] Gunes24 cok tesekkur ederim benim ilk gebeligim kafamda bir suru soru isareti oldu ikili taramayla ilgili umarim kotu bisey olmaz
ED1802 Yeniannee1 ben de 10+3 üm 12 de gel detaylı ultrasonla tarama testi dedi açıklama yapmadı kan mı veriyorsunuz nasıl oluyor aç mı gidiliyor daha 3 üncü gidişim doktora
Pnrkrb [silindi] tesekkur ederim 😊 hayir yaa doktor erkege benzetse de kendini gizledigi icin kesin diyemedi 😊
[silindi] Pnrkrb aman saglikli olsunlarda gerisi onemli degil Allah hepimizin bebislerini korusun insallah 😊
Yeniannee1 ED1802 hayır aç gitmedim ultrasonda bebeğin burun kemiği ve ense kalınlığını ölçtü ondan sonra kan aldılar o kadar aç tok farketmiyor ben kahvaltı yapıp gitmiştim Hic öyle aç tok gel demedi
ED1802 Ozz10 ben de tok nu gideyim canım ben daha yeni başladım doktora hiç açıklama yapmadı ilk keseyi görmeye gittim sonrada sağlıklı mı die o kadar 3 üncü olcak bu adam hiç açıklama yapmadı
Ozz10 ED1802 benim doktorum aç değil tok gelin cinsiyetidr o sekilde gorebiliriz belki dedi. Demekki bi bağlantısı var canım özellikle ıkı kere tok gitmemi söyledi. Yani bana bu sekilde önerdi yine snein doktorun ne der bilemedim canım 🤷🏻♀️
Asmin_melisa Ozz10 pazartesi bends 2li tarama tesri yapacam acaba cinsiyet belli olur mu 11+3 gebeyim pazartesi 11+5olacak
ED1802 Ozz10 canım çok saol adamla pek diyaloğa giremedik ondan sordum cevap vermedi ben de burdan sizlere sorayım dedim 12 inci haftada gel dedi cinsiyet ve tarama var dedi tarama nasıl yapılıyor
Ozz10 Yani ikili testlerde daha ayrıntılı bakıldıgı için bebeğinde pozisyonuna göre görülebildiğini söylüyor doktorlar. Umarım sizde içinizden geceni öğrenirsiniz 🙏🏼🙏🏼