Ekcmn Emrem2320 19 haftalığım 5 kilo almışım sağlık ocağında ki ebe çok almışsın 2,3 kilo alınması gerekirmiş
1dem Emrem2320 doktorun daha iyi bilir canım ben 26.haftadayım 6 kilo almışım. Seninkide normal gibi kilo almaya müsaitsen.
Emrem2320 1dem değilim aslında eşim yüzünden hep abur cubur çok seviyor alıp getiriyor dayanamıyorum yiyorum sonra ona kızıyorum
Ekcmn Damla123- aç tartıldım 🙄 ilk 2 ay falan sürekli acıktığımda bi şeyler yemediğim de midem bulandığı için çok yiyordum son 2 aydır çok yediğimi düşünmüyorum 5 kilo alınca şaşırdım doğrusu 😅
Tgb2310 Bende 84 le gebe kaldm sonra 81 e düştm bulantm olmamasına rağmen şimdi yine 84 üm aç tartılıyorm. Bnm kaburga ağrılarım başladı çık dehşet bişe erken değil mi ve sonra geçer mi. İkiz gebeyim bu arada.
Emrem2320 Cilemkarasu iyi bence kendime kota koydum 5 aylığım 4 kilo almışım 8 kg hakım var 12 kg dan fazla olsun istemiyorum
masalsii Emrem2320 valla inan hiç çabalamıyorum aksine beyaz ekmek ve makarnaya acayip düşkünlüğüm arttı ama fazla almamışım 🙏🏻