Annesed Dün 34.2 olan her bugun 25 e düşmüş anladım sağlıksız bi gebelik ama peki ne zaman sonlanacak
Minikbezelye Annesed muhtemelen kanamayla birlikte atıcaksın. Vücut kendini temizliyor. Benimde o şekilde olmuştu. Kanamayla gidiyor
halime21 Annesed ben kimyasal gebelik geçirdiğim dönem kanamadan üç gün sonra gittim 91 çıkmıştı üçer gün arayla tahlil verdim on gün sonra tamamen düşmüş dedi
Tugceecikk Annesed benim 24 çıkmıştı üç gün sonra kahve leke ardından kan geldi hastanede kan verdim hemen 11 e düşmüştü
elftlvr Annesed bende bugun ogrendim benimde dusus başlamış kimyasal gebelikmiş 😔 bende senin gibiyim buradan cevap almaya çalistim
Annesed Minikbezelye peki normal adet tarihinizden kaç gun sonra kalmamanız başlamıştı sonlanmak derken bende kendi kendine düşeceğini kastetmiştim
Anyaangie Canım gecmıd olsun,kendı kendıne sonlanıyor genelde bu degerlerde muhtemelen kımyasal gebelık degıl mı ?adet oluyorsun bır haftada falan düşüyor ıyıce degerın
Annesed Anyaangie teşekkür ederim bilmiyorum kimyasal mi dış mi doktor hi bisey demedi tutunup tutunmayacağıni zaman gösterir dedi 1 ay sonra ya çağırdı hic 2 gun sonra kan ver yükselmiş mi bakalım falan demedi ben bugün kendim gittim verdim ve 34 'ten 25 e düştüğünü gördüm
tugbats Bugün yarın Kanaman olur ama canını sıkma, bende geçen ay yaşadım hiç korunmadım direk hamile kaldım bu ay
halime21 Annesed cnm normal adet tarihinde üç gün çok az leke geldi gece bir beyaz parça düştü ondan üç gün sonra hastaneye gittim
Tugceecikk Annesed amin canım üzülme ben ardından dış gebelik gecirdim sol tüpüm alındı keske kimyasal olsaydıda gecip gitseydi dedim bunada şükret allah sağlıklısını nasip etsin
Beyzaharun Annesed kanamayla atabilir vücut , veya kürtajda olabilirsin cnm parça falan kalırsa ama değer yüksek değil büyük ihtimal kanamayla atarsın
Ayteksel Annesed ben 2 tane kimyasal gebelik yaşadım ve kanamayla atamadım kürtaj olmak zorunda kaldım. Oyüzden takibinizi yapın kadın doğumcuya görünüm derim. Benim kese bozulmuştu mesela ama kanamam gelmemişti. Böyle şeyler de olabiliyor.
Annesed Ayteksel değeriniz kaçtı öğrendiğinizde ve adetiniz ne kaar geçtikten sonra kürtaj olmadınız ben hala adet bekliyorum kanamayla atmak icin
Ayteksel Annesed 3.5 yıl geçti üstünden oyğzden değeri tam hatırlamıyorum.öğrendiğimde 5 haftalıktı. 8-9 haftaya kadar bekledi dr progestan falan verdi en sonunda kese bozuldu kürtaj oldum. Hcg yavaş yükseldi bi süre.ozaman şüphelendi dr zaten. Ardından durdu ve gerilemeye başladı.