Melisa07 Arkadaşlar merhaba 7 haftalık hamileyim birkaç dra gittim ama ilgilerini ve takiplerini beğenmedim . Antalya'da olanlar varsa bana acil dr önerebilir mi maddiyat sorun değil. Teşekkürler
Melisaaaa Merhaba😊 bende Figen Demir e gidiyorum şirinyalı Dedeman da bende çok memnunum.. çok ilgili bir bayan.. aklında hiç soru işareti kalmadan gönül rahatlığı ile gidebilirsin..
Kelebek29 Melisaaaa kesinlikld figen hanım bende kendisine gidiyorum doktor egosu 0 kişiliği ablalığı 10 numara ki riskli bir gebeyim benim için bir nimet kendisi
NidaEzgi Ben Sevgül şahin e gidiyorum lara da çok çok memnunum.miyom ve kist vardı bende gittiğim her doktor yumurtalıklarını almak zorundayız dedi tam ümidimi kesmişken Sevgül hanım la tanıştım şimdi hamileyim kocamannn bir iyi ki var içimde şimdi😍🙏♥☺
Melisaaaa Melisa07 muayene ücreti 300 tl.. ama her sefer de vermiyorsun.. mesela ay da bir benim kontrolüm bu ay veriyorsam önümüzdeki ay vermiyorum gibi😊
SevgiSungur Medstar topçular nilsem eraslan çok iyi pişman olmazsın çünkü benim doktorum hep güleryüzlü 😊