Pnrr06 Arkadaşlar bana doktor eğer bebeğin geri de ilerliyor ise kesin cinsiyeti kız önde ilerliyor ise erkek dedi öyle bir şey var mı yani bebek gelişimi geri de olupta erkek bebeği olan oldu mu merak ediyorum
Busimss Pnrr06 bizim 4 gün önde gidiyor ama cinsiyeti öğrenemedik daha 13 haftalığız kapatıyor bacaklarını bakalım nasipse 2 hafta sonra belki görürüz
Pnrr06 DilekH bende ilk defa duydum ama öğrenmek istedim erkek bebeklerinin kemik gelişimi kızlar göre daha farklı oluyor ama ben bunu anne karninda olduğunu degil de ilerleyen yaşlarda olduğunu biliyordum 😁
Gamzee00 Pnrr06 kilosunu gittiğim hastanede söylemediler hiç ama kafa gelişimi bacak kol karın çevresi hep haftasından 1 hafta önce gidiyo özel bişide yapmıyorum inan süt ürünlerni bile haftada iki falan tüketiyorum normal hamile kalmadan önce nasıl besleniyosam öyle besleniyorum
Merve_yilmaz Pnrr06 Hiç dikkat etmemiştim ama bunu okuyunca şöyle bir düşündüm tesadüf mü bilmiyorum ama benim ikizlerim hep öndeydi ve erkekler.Etrafımda 3 hamilenin de geri geliyor gelişimi ve üçünün de kız bebekleri.Tabi tesadüfen de öyle olmuş olabilir bilemiyorum.
Gamzee00 Pnrr06 rica ederim hepimiz inşallah böyle saçma şeylerede takılma canım ve doktoruda değiştir bence ilk defa böyle bişey duydum 🙏❤️
EbruIrmakAhmet Pnrr06 benim geridendi sonradan yakaladı gerçi ve erkek o ne alakaymış buda yeni mi çıktı bazı doktorlar gerçekten tıp okumamış gibi