Ask_H Sedos2020 EFBW1 ve EFBW2 iki farklı kilo var orda acaba o başka değer mi benimde kafam karıştı canım normalde EFW yazması lazım
fsyhslg Sedos2020 mümkün değil ya bence baştaki 1’in önemi yok 500 gr civarı bebeğin. Zaten böyle bi durum olsa doktorun şok olur söylerdi sana kaç hafta önden gidicek çocuk 😁
Merhaba Sedos2020 genelde 22. Haftada 350 400 gram arası olur canım yenidoğan yoğun balımda çalıştım 7 yıl ordan biliyorum ortalama
Sedos2020 Merhaba canım inttende baktım Bpd,ve ac ölçüsünü girince ortalama ağırlık çıkıyormuş hedapladim ordanda aynı sonuç ciktiiIMG]https://resmim.net/f/YwaEKC.png[/IMG. Korktum bir anormallik var ama
merve21_ Sedos2020 çok fazla kuzum kilosu benim 23 haftada 561 gram Dı şuan 28+ 3 haftalık hamileyim daha 1 kilo 250 gram
Merhaba Sedos2020 22. Haftada 400 gramdan fazla olması çok zor canım en fazla hadi 500 olsun. İlerleyen haftalarda çok önden gidebiliyo şeker problemi olunca ama senin için erken ama yinede takip lerini aksatma birley yoktur korkma
fsyhslg Sedos2020 bende baktım efw yazıyor direk sizin efbw Farklı bi ölçüm bence yani cihazı faeklıdır doktorunuzun tedirgin olmayın sıkıntı olsa belirtirdi mutlaka