Baybayy Kizlar merhaba dün gece nişanım geldi. Sabah nst ye girdim sancı çıkmadı ve bebek hareketleri yavaş nabzi da 130larda çıktı. Sanciyi bekleyecegiz dedi doktor ama içim hiç rahat değil ne yapsam bilmiyorum. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Filizzz66 Baybayy ben kızımda nışanım geldikten 2 gün sonra doğurdum. Korkma bebek kanala girince rahat hareket edemiyor ama çok uzunda bekleme
azra34 Baybayy tabii çok normal. Süreç zaten böyle işliyor. Ay hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoş.
Baybayy Elifmams özelde gittigim doktoruma mesaj attim artik bakalim o ne diyecek. Ben karamanda yasiyorum konyaya gidiyordum doktora gerekli gorurse gidecegim artik :(
Denizism Canım benim nişanım geleli 6 gün oldu. Üstüne iki kere kontrole gittim. Sancım yoktu hala yok. Bebeğimin kalp atışı 160 larda hep. Çatı muayenesi oldum 1. Cm açıklığım vardı. bir hafta oldu hala açıklığım 1 cm. Ben de heycanla bekliyorum.
Baybayy Denizism Allah saglikla kavustursun canim tek endişem hareketler. Hareketlerini takip et dedi de çati muayenesi filan da yapmadi. Hareketlerini takip ediyorum ama işte insanin içi bi rahat etmiyo.