Sherylady Alya2101 bebrk çamaşır deterjanları var mühendisinoğlu sayfasını takıp edin instadan orada her ürünü araştırıp yazıyor ve cok ama cok faydalı. Ona bakmadan ürün almayın derim. Ayrıca 2 kere durulama tavsiye ediyorlar.
Sherylady Elifebrudalyan hadsizlij etmek istemem ama üni baby bu sene bir kimyasal rkledi ürünlerine baya annelet protesto ediyorlar çok pimpirikli değilimdir ama bir araştırın derim.
Nurak Ben duru granulu falan begenemedim malesef Dalin sıvı bebek deterjanıyla 40 derecede 1 saat yıkadım
Ask_H Alya2101 öncelikle bebek deterjanları var duru granüllü sabunları var hacışakir var roksy var yumuşatıcı kullanma bence pek de önermiyorlar kuruyunca da bir güzel ütülersin
tgbactn Alya2101 canım baby&me sıvı deterjan aldım. Yumuşatıcı kullanmadım, kullanma zaten gereksiz parfüm ve kimyasal içeriyor. Mühendisoğlunu takip et ordan yararlan. 30 derecede 600 devirde yıkadım ütüledim.
pyymamm bilgihamile poşetlere koymak iyi değil diye duydum bez kese gibi seylere sarıp koyun isterseniz
bilgihamile pyymamm Çıt poset var ya bi kac videoda gormustum de o çıt posetlere koydum agzi kapalı buyuk boy videolarda pratik gelmisti de o nedenle koymuştum
Naz5558 Harvicell garip geldi bana da acaba kendi özelliği mi küçülmüyor heralde diye düşündüm koyduklarına göre 😂 yinede risk almaya değmez orda kalsın 😁
Pandabekleyenanne Alya2101 30 derece de duru granülle yıkadım içinden ölçeği çöktü o ölçeğin 3 te birini doldurup yıkadım yumuşatıcı kullanmadım ama yumusacık oldu bütün tozu gitti kurutmaya attım ordan sonra çoktan tozu görmen lazımdı sıfır kıyafetler dehşet tozlu
Alya2101 Pandabekleyenanne tşkrdrim tavsiyen için canm bnde öyle yapıcam yumuşatıcı kimse pek önerme iş burda ki annelerimiz 😊
Nurak Alya2101 bebek gibi kokmuyo hiç dalinin kokusuna aşığım zaten onu tercih ettim iki kere duruladim ve yumuşatıcı kullanmadım