Zeyk Tubina çok haklısın bende öyle düşünüyorum hep ve inan abartarak yemiyorum ama gıcık doktorum taktı kiloma o stres yaptiriyo bana 🙊😬
Tgbayldz Zeyk Aman ben artık çok takılmıyorum bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda İnşallah kilo dediğin nedir ki verilir 🙏
Zehra92 49 ile hamile kaldım. Tam 32.haftam az önce tartıldım 11 kilo almışım. Boyum 1.52 olduğu için ebe dikkat et yemene dedi valla nasıl tutucm kendimi bilmiyorum Allah yardımcımız olsun 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Zeyk Zehra92 gel sarılalım 🤗 naocaz bende bilmiyorum benim de hep duyduğum laf dikkat etmelisin kilo alma artık oluyor doktordan ama elimde olsa almam zaten pofff
Zehra92 Zeyk ahh ahh😁ebe yeme diyor ama eve gelirken simitçi gördüm baktım simitlerde bana bakıyor dayanamadım aldım 😁
Birsen_S Zeyk ya bana doktorum çok demedi aslında ama bu zamana kadar hiç bu kiloya çıkmamıştım umarım sonra hepsi gider 😂😂
Zeyk Zehra92 ah naoicaz bazen böyle de kaçırıyoruz işte ben hamur işi çok tuketmedim de deli gibi meyve yedim ve meyve çok kilo yapıyormuş bunu yeni ogrendim. Günde bir elme veya bir portakal ye dedi doktor ben bunların yanına mandalina falan ne varsa bir tabak yapıp yiyordum😬😬
tuba-ozdogan Zeyk 30 haftada 17 kg sanırım benden cok alan yoktur ben cpk yedım ya 2.teimesterde ozellıkle sımdı de sadece bebehe yarayacak seylerı tuketıyorum cunku daha 2 ay doguma heralde bıtene kadar 25 kılo fulan almıs olurum 😂😂
Zeyk tuba-ozdogan 😬😬😬 ya hamileyiz bence kilo bir tık fazlamiz varsa da görmesinler demi 😘 bebeğine sana şifa olsun 🙏
Gldane Zeyk benim ikinci hamileliğim 31 e kadar 9 kilo aldım ama ben ilk hamileliğimi 25 kiloyla bitirdim 🙈🙈🙈
Zeyk Gldane ayyy benim de ilk ya şuan bende bu gidişle 20-25e tamamlarım gibi😬😬😬 şuan iyi gidiyorsun sende
Ftszgn Zeyk ahh bilsem😂 hareket yasak bana yuruyus de yapamıyorum o da kiloya gidiyor hepsi alt kismima gitti🙈
AysenurYahya Zeyk Ben 64 kilo ile başladım sonra 58'e düştüm ilk trimesterde, şimdi 71 oldum. 58'den sayarsam 13 kilo almış oluyorum ama ben 64'ten sayıyorum. Böyle sadece 7 olmuş oluyor 😄 haftadayım bu arada 😊
Zeyk AysenurYahya bacım bende ilk 3 ay 5 kilo verdim sonra almadım almadım 19.haftadan sonra aldım bu kiloları ve maalesef hamilelik kilomdam bu kiloma hesaplanıyor verdigimi de katıyor daktir 😬😬
SeydaaYlmz Zeyk temkinli değilim aslında sürekli yiyorum da hasta oldum geçen ay o zaman kilo verdim yoksa 10 12 kilo falan almıştım 😘
Bottesini 31.haftadayız Ben 75 kilo ile başladım 5 kilo aldım.bakalım dikkat ediyorum .bugün dondurma yerken herkes bana bakıyordu ilk defa yedim.😊