Seferdeniz1 Kuzular 28. Haftadayım arada nar yiyorum ama az önce arkadaşım nar lekesi kalır sen değme elini diyorlar canım sıkıldı
Oznurcevik Seferdeniz1 böyle batıl inançlara inanmayın canım bende hamileligimde çok nar yedim aksine hep faydasını gördüm leke falan olmadı 🐣🤗
my_babe Seferdeniz1 onu bende duydum nar suyu leke bırakıyormuş diye ne kadar inanmak istemesem de insanın aklına şüphe düşüyor işte bende eşime soydurup kaşıkla yiyorum elimi değmiyorum ne olur ne olmaz diye
Busraae Seferdeniz1 aynen canım bende inanmıyorum ama insan tereddütte kalıyor genede 😊 2 tane alıyorum eşim ayıklıyor saklama kabına koyuyorum kaşıkla yiyorum bende cok faydalı çünkü
Ceren58 Seferdeniz1 ya bişey sorucam elinize kolunuza bulaşan leke nasıl anne karnında taaaaaa plesentaya kadar inebilir. Ne olur yapmayın.... Yalvarıyorum.
Glnhl Batıl felan ama insan şüpheye düşüyor yengem kuzenime hamileyken eline kına yakmıştı onuda unutup alnına sürmüş şimdi bebişin alnında aynı yerde gül var 2 parmak izinde arada bi dusundurmuyor değil böyle seyler belki tesadüf ama işte.
Mororkide Seferdeniz1 gul koklama zeytını elle yeme cılek vısne dut lekelerı degerse bebektede olur hayvanları sevme tvde korkunc cırkın bıse gorunce yada sımarık bı cocuk karnımdakı aklımda de ohooo o zaman bır odada kapalı kalalım elımızde eldıvenlerle yasayalım ellemeyelım ızlemeyelım gecen karayıp korsanlarını ızlıyoruz kayınvalıdemde bızdeydı sen ızleme yada karnımdakı aklımda de su adamlar cıkınca dedı amann dedım sacmalık sadece sımarık bır cocuk gordugumde falan ayy nası sımarık dıye kınamadım kınadıgın basına gelıyo çünkü bu kesın
Ecelif Seferdeniz1 canım ben ilk hamileliğimde her gün yedim kızımda hiçç leke yok böyle şeyler düşünüp kalbini çürütme
Masal71 Seferdeniz1 ahahahaj ya canım sen niye inanıyorsun böyle seylerle ya inanın anlamıyorum ben ilk gebeliğim de de tüketmiştim Allaha şükür çocuğumun hiçbiryerinde leke olmadı şuan 2. Hamileliğim yine tüketiyorum her gün 1 avuç mutlaka yerim gebelikte çok sağlıklıymış bebeğe kilo yapıyormus Allah askına şöyle batıl şeylere inanmayın ya