baby10 Kizlar carsamba gunu doktorum alttan muane yapti ...dünde sümüksü bi akinti geldi olablir mi acaba nisan ...dogurmak istiyorum ya ...hatta bugun olsa tadindan yenmez😆🤗
Ahuzd baby10 ben 38+5 oldum 2 gün önce muayenemi oldum dün kanlı mukus akıntı geldi döktürün muayeneden dedi , akşamda beyaz bi akıntı geldi ,bel ağrısı o kadar 🤷🏽♀️ Bugün iyiyim doğum olsa diye bekliyoruz bizde.
gzde34 baby10 bizde 39+2 olduk iki kez alttan baktı 1 cm açıklık var sadece ilerleme yok doktorum bugün suniyle seni doğurturum ama suni vermek istemiyorum sancını bekleyelim dedi sancıda hiç yok nstde de çıkmadı nişanda yok bizde bekliyoruz bakalım gün geçtikçe korku artıyor😂🙈
Yelizdemir 69Seyda69 benimde kaç gündür arada çok hafif kırmızıyla karışık akıntı bazen de kahverengimsi akıntı geliyo nişan bi kereye mahsus mu geliyor acaba benim arada geliyor arada sancım oluyo 1 cm açıklık nst de çok az sancılar çıkıyor bi haftadır öyle bekliyoruz
Didemsd_ Dbg benim bildiğim illa kırmızı olmasına gerek yok sonuçta rahim agzını tıkayan tıkaç nişan dediğimiz sey dediğiniz de nişan olabilir
Yelizdemir 69Seyda69 aynen bende öyle biliyorum yarına randevu aldım gidecem doktora inşallah bi sıkıntı yoktur 😔