Cansutgy91 Kızlar selam,24 haftalık hamileyim ama kızımıza isim bulamıyoruz hiç bişey içimize sinmiyor. Sizler neler koydunuz veya koyacaksınız kızlarınız ismini 😍
Menekse63 Cansutgy91 ben 30 haftalık hamileyim ben bile hala bulamadım sürekli bulup bulup değiştiriyorum içimr sinmiyor en güzelini arıyorum hep
Ipek_ozsyhzry Asel Lila💜 olcak prenses peri kızımın adı Aseli babamız istedi Lila yıda ben en sevdiğim renk birde yasak elmadaki 😂lila dan esinlendim
ant2602 Ipek_ozsyhzry asel babadan neva benden benim prensesin adıda bizde 34 haftalık olduk bekliyoruz
kardelen_07 Cansutgy91 Cansutgy91 kv cigim begenmiyor, neymis sevmedigi birinde varmis. Zaten kimi seviyo ki. Dilayida istememisti, inadina dila demeyip garip garip telafuz ediyodu. Simdi en dilam dilam oldu😁
Cansutgy91 Minnos12anne oyyy allah sağlıkla kurtarsın ikinize de inşallah bizim de o günlerimiz gelir mi ki🙈 ismi de çok güzelmiş ❤️
Cansutgy91 Ipek_ozsyhzry anlamı da çok güzelmiş 😍 bende lina düşünüyorum bi ara mandalina derler dediler vazgeçirdiler beni 🙈
Birhemsire_anne Ipek_ozsyhzry Aselin anlamı o muymuş Kuranda geçiyor ozaman? bende kızım olursa asel düşünüyorum da
Cansutgy91 kardelen_07 evet zamanla alışılır bende öyle düşünüyorum sorunca herkes karışıyor her bulduğuma bi kulp buluyorlar :)
Gunyuzlum Cansutgy91 hamileyim cinsiyetini bilmiyorum kız olursa HAFSA koycam erkek olursa bilmiyorum çok baktım ama hoşuma giden bulamadım 🤷🏻♀️
Cilek_kentli Gunyuzlum Bizim kızımız olacak Hafsa koyacağız nasipse🥰 Erkek olsaydı Aybars düşünüyordum. Fikir olur belki size 😊