meltemerdem BayramzlemFirat kaçıncı haftanda yaptırmıştın? 😍 bir de fiyatları hiç bilmiyorum. Ne kadara yapılıyor
BayramzlemFirat meltemerdem 12. Haftaydı 250 lira civarıydı yanlış hatırlamıyosam canım baya oldu unuttum 🙈😊
meltemerdem BayramzlemFirat çok teşekkürler ☺ Telefondan bilgi almak istedim ama ücret falan Bilgisi alamadım
meltemerdem BayramzlemFirat canım 12. Hafta erken geldi biraz bana. 24 ile 28 haftalıkken yaptırılıyor sen ikili testle mi karışırdın acaba 🙈
MelisOnur Ben şeker yükleme testi yaptırmamıştım ultrasona girmiştim ve muayene olmuştum ve tahlillerime baktırmıştım ama çok memnun kaldım hem doktorumdan hem diğer personellerden ☺
MelisOnur meltemerdem evet beylikdüzü hani başka yerde var mı bilemiyorum canım benim doktorumun adı nereida jhaish çok tatlı cana yakın bi kadın yabancı ama harika türkçe biliyo ☺
BayramzlemFirat meltemerdem benim kafa oraya gitti doğru söyledin canım uykusuzluktan okuduğumu anlayamıyorum 🙈 ama 200 lira civarıydı onu hatırlıyorum 😂😂
meltemerdem MelisOnur hmm benim doktorum da Mesut Karakuş canım. Nereidayı duydum gidenler hep memnun ❤
meltemerdem BayramzlemFirat bende şaşırdım bi an. Erken yaptıranlar da var ama yine de sorayım dedim 😃 Uyu o zaman tatlımm. İyi geceler 😍
meltemerdem BayramzlemFirat yaa o zaman Allah kavuştursun zamanında insallah😍 bende dön dur rahat uyku pozisyonu bulamadığım için zorlanmaya başladım ama gözler yavaştan kayıyor 🙈
BayramzlemFirat meltemerdem amin hepimizi canım 🙏😊 ne kadar dirensede gözler dayanmıyo bi süre sonra uykuya dalıyosun öyle olmadan uyku pozisyonu almak lazım 😂 iyi uykular sanada bebişede😊👶🙋