Deletedmom_9 Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var ben bu gün test yaptım negatif cıktı. Şimdi de adet sancısı gibi başladı ama daha erken. Sizce daha sonra pozitif cıkabilir mi
Ecrinbzkrt Deletedmom_9 cnm adetten 4gun once ılk ıdrarımla yaptım negatıf cıktı onu öle gorunce ben giriştim kapı cam perde işlerıne gebelık yok dıe sonra adetım 3gun gectı allah allah dedım bı test yaptım megersem varmıs bence bekle cnm adetını aynı durum bende yasadım cunku suan 16hafta olucaz yarın☺️
zeynepcgt Deletedmom_9 bend adetim 3 gün gecikince idrar testinde çıkmadı acilde kan verdim çıktı idrarda en az 1 hafta sonra çıkıyo 3 gün gecikince kan ver bence
zeynepcgt Deletedmom_9 bende ağlamıştım seni gibi olmuştum sonra bi baktım hamileyim günlünü ferah tut canım
Ecrinbzkrt Deletedmom_9 cnm herkezde aynı olmaz ama benım arkadasımın ıdrar testınde evde yaptıgında hıc cıkmıyodu kanda cıkıyos sadece
tugbats Deletedmom_9 bende adetime 3 gün kala yaptığımda tek çizgiydi bende nasılsa yok diye ev temizliğine giriştim adetim 3 gün gecikti Allah Allah dedim test yaptım çift çizgiyi görmüştüm