MercimekVeaAnnesi Kzlar hizli kilo aliyorum ve hic durmuyor sizler nasil yapiyorsunuz biteme kadar daha kac kilo alirim benim gbi olanlar varmi
Mrvm005 MercimekVeaAnnesi amannn doktor cok demedigi muddetce bosver. Ben zaten kiloluydum. 21. Haftadayim 6 kilo almisim. Millete bakarsam cok 😂😂 ama bnce normal cunki bos bogaz gibi yemiyorum her gordugumu. Bunyem almaya cok cok cok musait. Kimseyle kiyaslama bosver. Doktor sana cok derse ona gore bi yolunu bulursun elbet. Alinan kilolarda dogsun bi verilir insallah. 30 kilo aldim evlendigimden beri tedavideyim cunki hic vermeye ugrasmadim cunki 3.5 yil ugrastim ya bebek varsa diye. Bosver alinan kilolarda gider sagligini bozacak kadar olursa doktor uyarir bence
Alparslnbuss MercimekVeaAnnesi her bünye farklı canıö gebelik şekerib yoksa sorun etme ama doktoruna danışıp çokta almamaya çalış ben ki 4 ay 7 kilo verdim 2 ay ne verdim ne aldım 6. Aydan sonra 13 kilo aldım son ayda 1 kilo verdim
EzgiCan_ MercimekVeaAnnesi bende aynı şekilde valla her bünye farklı sen bakma ona buna yapacak bir şey yok bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter. Doktor birşey demediği sürece problem olmaz doğumdan sonra veririz🙈 bende aynı şekildeyim öyle abur cubur yemiyorum ama alıyorum napayım 🤷♀️
Ggamze MercimekVeaAnnesi MercimekVeaAnnesi her ay 1kilo doktorlar tarafından normal kabul ediliyor canm
poyrazsmom_ Bende 5 aylık hamileyim ama 7 kilo almışım kişiden kişiye değişiyor canım. Ben zaten zayıf bi gebeyim kilo almam bebek açısından da benim açımdan da iyi mesela☺️ İçini ferah tut fazla olsa doktorun seni uyarır mutlaka🙏🏻
Sabirsizanne16 MercimekVeaAnnesi gayet normal almışsınız bence.Ben de 6 aya kadar ayda 1 kilo alıyordum.33 haftadayım 12 kilo aldım nasıl oldu bilmem😄