Elfoysl Bebeğimin olacağı çok güzel bir duygu ancak doğum korkusunu yenemiyorum. Sürekli aklıma geliyor. Birşeyler izliyorum okuyorum Buda beni daha da korkuya sürüklüyor. Aynı durum sizlerinde başına geldi mi
Gldane Elfoysl geldi fakat ne kadar da korksan faydası yok canım elbet normal ya da sezeryan doğum yapıyorsun sonra o meleği kucağına alıyorsun ben ne diye korkmuşum diye kendine kızıyorsun onun kokusu onun gülmesi ya bazen ağlaması bile seni mutlu edip tüm korkuların boşuna olduğunu kanıtlıyor hiç korkma canım hep sadece onun kollarında onun gülüşünü hayal et Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️☺️☺️
Lale00 Elfoysl gebelikten once hep normal dogum yanlisi ve normal dogum yapabilecegime inanmis biriydim. Ama hamileligimin basindan beri bu tam tersine donustu asla normal yapamam diye kendimi yiyip bitirdim. Simdi 37haftanin icindeyim. Onumuzdeki cuma sezeryanla kizima kavusuyorum. Hic bisey planladiginiz gibi gitmiyor siz en rahat nasil hissediyorsaniz o yontemi tercih edin en sagliklisi bu cunku
1dem Elfoysl bende korkuyorum yine aynı şeyler yine aynı masa ama çaresi yok o bebek ordan çıkacak 😁 inşallah
Ahuzd Elfoysl gebeliğin sonuna doğru tüm fikirler alt üst oluyor, onu gördüm şu an 38+5 im, sezeryan olurum diyordum,normal yapmaya karar verdim 🤷🏽♀️ Hersey yolundaysa neden sezaryen olup akışı bozayım ki dedim .
Irmaks Bu korkular insani mahvediyor her dogum bir degil herkezin agri esigi bir degil diyorlar ama insan korkmadan edemiyor beni korku sardiginda acip bebek videolari izleyip sakinlestiriyorum onun gelecegini dusun sana gulumsemesini nebilim guzel anlari dusun ben panik atak hastasiyim ölüm korkum cok var bisekilde duralmaya calisiyorum dene ise yariyor..
Yesim2293 Elfoysl bende korkuyordum ama ameliyathaneye girince ben basaricam dedim korku falan hiç bişi kalmamıştı o korku ve acı bebeğini görünce gidiyo insan diyo bu benim mi diye
Elfoysl Yesim2293 tek umudum o inşallah tüm korkularım gider de böyle bir cesaret gelir bebeğim için 🙏🏻
Yenianneeee61 Elfoysl benimde çok az kaldı 39+3 olduk bende çok korkuyordum ama Allah tarafından mı ne bilmiyorum bir cesaret geldi kimler kimler doğuruyor senmi yapamıcan dedim kendi kendime ve sonunda oğluma kavuşucam bu herşeye değer bence 🥰