Minikbezelye Pnarrr canım şimdi doktordan geldim. Çok şükür iyiymiş. Hiç bi problem gözükmüyor dedi doktor. Bayada hareketli aslında dedi. Bana hissettirmiyor sanırım. İçim rahatladı
Pnarrr Minikbezelye çok şükür canım iyiymiş bende ana sağlığına gittim kalp atışını duydum içim rahatladı 🤗🤗🤲
Salcali Minikbezelye evham yapiyo olabilirsin..ben de o haftalarda günde 1 kere falan hissediyordum bazen de hissetmiyordum doktora söyledim çok küçük hissegmeyebilrsin demişti hatta ultrasonda tekme attı ama ben hissetmedin
Minikbezelye Salcali evet bugün doktora gittiğimde oda bana aynısını söyledi. Ufak olduğu içindir dedi. Ultrasonda kıpır kıpırdı. Ama ben hiç hissetmedim.
Seyda3834 Minikbezelye canım önce biraz tatlı birşey ler ye sekerin var ise dikkatli ol genelde tatlı yeyince hareketlemiyorlar benimki öyle bizde bazen hareket etmek istemiyoruz tatlı yeyince tekrar burdayım diyor ama sen genede ne olur olmaz doktora git
Minikbezelye Seyda3834 aşırı tatlı yiyen biri değilimdir aslında ama bu günlerde ufakta olsa günde 1 2 tane çikolata yiyorum. Yinede farkettirmedi. Doktora gittim çok şükür iyi dedi. Ben hissetmiyormuşum