tubikk044 Kızlar anlamı ve kendisi güzel olan kız bebek isimlerine ihtiyacımız var karar veremiyoruz benim aklımdan Eliz geçiyor ama anlamı hoş değil eşimde istemiyor önerilerinizi bekliyorum
arsin_koksal61 Ben berra koymayı çok istedim canım ama anlamı kuranda geçior ve büyük bi anlamı var diye duymuş eşim o yüzden koymak istemiyor 😞 asya isminide seviorum aslında ama dinlemeyip berra ya bir ek isimmi bulsam bilemedim 😆 çok zor iş .. asel , liya vs aslında anlamlı isim çok ama daha fazla önerisi olan var mı merak ediorum bende
glnur90 Kızım olursa adını Gülce koymak istiyorum. Benim adım Gülnur eşimin de Cemal uyumlu olsun diye. 17 haftadayız cinsiyet erkek Ömür koyacağız hayırlısı ile artık bidahakine nasip olursa Gülce ❤️
arsin_koksal61 tubikk044 aynen öyle isimde karakterin oluşumunu etkilediğinede inananlardanım gerçekten zor karar ☺️ Aslında özüm yada nazlım gibi özgün isimlerde var modern isimlerde güzel .. ee kulağada hoş gelsin istiyor insan bilemedim 🤓
arsin_koksal61 arsin_koksal61 aslında bide Alya Dua var yiğenime koydum diye koyamıyorum kendiminkine çok sevmiştim 😊 yaa kararsız kaldığım için çok fazla yorum yaptım galiba 🤣