Ecmelbeyza Tusem malesef bugün her şey bitti ben tahmin etmiştim de gecikme çok yanılttı beni ilk kez geciktim böyle 😔
duygu_ozgenc Ecmelbeyza yakıyı bilmem de ben hacamat yaptırdım çokta faydasını gördüm tıkanıklığı açtı 4 5 ay sonra hamile kaldım benim adetim de çok ağrılı geçerdi yaptırdıktan sonra daha ağrılı oldu oda tıkanıklığı açtığı için diye düşünüyorum tavsiye ederim canım 😊
Tusem Ecmelbeyza olsun canım vardır bir hayır. Üzme canını daha aylar uzun adetin bitince ovulasyon yap sen ceviz incir ye Allah'ın izni ile hayırlısı ise olur 🌺❤️
Ecmelbeyza Yine hortlattım bu başlığı da 😅kızlar yakı yapcam bi öneride bulunur musunuz lütfen tam nereye yapıştırayım iki tane var elimde kasık diyolar da ona korkuyorum ya
Saftorik Ecmelbeyza bu işlerden anlayan bi ebeye sordum canım kasıklara yapıştırma eğer rahim yerin de değilse başka bi yere kaynatır dedi
SumayyaColak Ecmelbeyza ben yapıştırdım belime ve karnımın tam altina yaktı ama o kadar dayanamiyacak kadar değil açıkçası çok hoşuma gitti yakması
Saftorik Onu takip etmedim çok sıkıldım çünkü kendim de bişeylerin belirtisini aramaktan yoruldum diyebilirim o yüzden bilmiyorum 🤷🏻♀️
Ellans bir komşumuz dua ederek yakı yaptı belime adet bıtımınde abdest almadan uc gun kaldı sonra cıkardım abdest aldım.o ay gozlemledığım erken yumurtladım. İki ay sonra hamile kaldım. Sıcak tutmak gerekiyor bence ayakları ve beli
Ecmelbeyza SumayyaColak siz şuan tam yumurtlamada mı yapıştırdınız yakıyı. Bir de değerlendirme planınız nasıl olacak bana da 4 gün kaldı bu ay günlük deneyelim dedik
Ladygirl Ecmelbeyza canım yakı yapıştırdın mı şu çok yakandan bende de var ama bmm yumurtam 9.gün 14 mm di. Dün yumurtlamaydı kaçtı eğer bufün çatladıysa taksam döllenmeye zararı olur mu. Birde senin çok yaktı mı çok korkuyorum takmaya
Ecmelbeyza Ladygirl valla bana daha 5 gün var yumurtlamaya tahmini yani sadece bel boşluğuma yapıştırdım yaktı biraz bugün çıkardım biraz geçmişti etkisi. Ya kasığa karına yapıyorlarmış da biri demiş ki göbeğiniz rahminizin yerini başka bir yere kaynatır diye korktum 🤭ama yumurtlama günü yapıp yapmama arasındayım siz ne yapacaksınız bana da bi akıl 🙇🏻♀️
Ecmelbeyza Ladygirl ya döllenme olduysa bide 🤭bence yapmayın bu saatten sonra 🤷🏻♀️Hamilleere yapamıyor heralde
SumayyaColak Ecmelbeyza Instagram miniZ varsa size birşey anlatmak istiyorum tabi siz dinlemek isterseniz bi sakıncası yoksa