Seherbrs Kızlar 38 haftalık hamileyim dün geceden beri ishalim son haftasında böyle olan varmi baya kötü m8deme agrilar girip kasiklarima fln sonra koştur koştur tuvalete gidiorum
Minica_Eylul Seherbrs ya benimde 3 gündür sabahları oluyor 39.haftaya girdim salı zorunlu sezeryanim var.. bazen ishal doğum belirtisi olabiliyormuş bebeğin hareketlerine sanci ve suyunu takip et 😊👍 ne kadar sıklıkla çıkıyorsun??
Guguk Seherbrs Doğum belirtilerinden biri. Doğum yaklaşınca bir iki hafta kadar öncesinden bağırsaklar daha hızlı çalışıp kendini sık sık boşaltıyor hemen hemen herkes yaşıyor. İçiniz rahat olsun. Yine de enfeksiyon vs risk şüpheniz varsa doktora bildirin
Tazeanne0134 Seherbrs canım doğum belirtisiymiş uygulamada da yazıyor zaten ben 39+0 oldum daha tık yok benim oğlan rahatına düşkün çıktı 🤭😂
Seherbrs Minica_Eylul gece saat 4 ten bu saate kadar 3. 'ye gittim bebeğim çok hareketli değil.ama kasilmalarini fln biraz hissediorum çok halsiz kaldim
Seherbrs Tazeanne0134 valla ben bugün iptal resmen bel ağrısı karnım agrio gibi olyo birde ishal midem bulanio benim oglan gelcek o zaman heralde bi kaç güne 😁🤭
Tazeanne0134 Seherbrs e 38 haftalık hamilesin kuzum sağlıkla gelsin bende 39+0 haftalık olduk bugün biraz rahatsızım bende ama bakalım sağlıkla gelsinler inşallah canım