Gencanne18 12.haftada doktorum augmentin yazdı 10gün kullan dedi zararı olur mu acaba bebeğe kullananlar var mı😊
IREMMERTT Gencanne18 Ben hamileligimde en az 6-7 kere agumantin kullandım mecburiyetten çok şükür hicbir zararını görmedim.. 2 gebeligimde mecburi antibiyotikle geçti..
Btl_zngn Gencanne18 ben dört yıl önce zehirlenmiştim o haptan penisiline alerjim varmış meger doktorunuz daha iyi bilir ama bence gebe birine ağır gelebilir bide benimki 1000 mgdı sadece tek hapla hastanelik oldum allahtan yetiştirdiler boğularak ölüyodum az kalsın
Gencanne18 Antibiyotik olduğu için biraz tereddüt ettim ama içim rahatladı buraya yazdıktan sonra teşekkür ederim
Gencanne18 Btl_zngn kötü olmuş ama o alerji olduğu için olmuştur büyük ihtimal benim alerjim yok doktor da sordu zaten.inşallah bebişime zararı olmaz kullanmaya başladım🙏🏼
Irmaks Konuya harici girmis gibi olacagim ama bilenler yardimci olabilirmi BUSCOPAN KULLANAN Oldumu hiç idrarda sıkintim oldugu icin vermisti doktor simdi tekrar ayni sorunu yasiyorum acaba kullansam mi emin olamadim bilgisi olanlar yorum yapabilirmi😔☹