Deletedmom05 Kızlar geceleri yatmadan süt içmek çocuğa faydali mi Kemik gelişimi açısından evet Ama kilosuda artarmi🙄
mom44 Deletedmom05 sanırım aldrıyor çünlü dokyor özrlliklr söledi benm 1 hafta gerideydi gelişimi sabah akşam içtim süt ürünleri çok yedim
Ipekyuksel Deletedmom05 sadece kilo değil organ ve vücut gelişimi ve beyin içinde geçerli sütün yararı
Deletedmom05 mom44 Ya ne güzel Benimde kilo olarak yaklaşık 2 hafta önde Hamileligin başından beri süt içiyorum peynir cok fazla yiorum ondan ozaman
mom44 Deletedmom05 ben hiç yemiyordum canım hrle süt hiç 1 hafta gerideydi kilosu bakalım çarşamba trkrar gideceğim en som normaldi 2 hafta tükettim düzeldi ne güxrl senn önde kilosu sağlık versin inşAllah
firdevs Ipekyuksel peki gece yatmadan önce içtiğimiz süt bize çok kilo aldırırmı acaba bilginiz var mı?
Deletedmom05 mom44 ic cnm iç zorlaya zorlaya iç. Aynen biraz ele gelen bebek olsunlar zor buyurler minnak olurlarsa😑
mom44 Deletedmom05 içmemmi öğrendim muz kaşar peynir evde 3 4 çeşit peynir var değiştirip yiyorum süt desen kuyu kutu aldık gündüz krmdim içiyom gece olunca eşim gözüm görsün iç ye diyo bide öle yiyorum ama sağlıklı olsunlarda az kaldı dayancaz
mom44 firdevs canım bünye meselesi herhalde ben 27 haftamda tartıldım en son 3 kilo almıştım toplam. Ama doktorların önerisi uyumadam 2 saat önce yeöeyin içmeyin
Ipekyuksel firdevs o konuda bi fikrim yok pek😃😃 aldırmıyo sanırım ben sürekli olarak içiyorum kilomda değişiklik görmedim şahsen