Kuboos_00 10 ocak birazdan hastaneye gidip sezeryanla oğluma kavuşcam çok korkuyorum ve heycanlıyım dua edib lütfen 🌸♥️
Gigi89 Kuboos_00 Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına al ve hemencik ağrısız sızısız itileş ayaklan inş 😊🙏🏻
ARNN Kuboos_00 Salikli olsun inweAllAh sag salim oglunu kucagina al inweAllAh canim inweAllAh korkma canim guzel duwun herwey guzel olucak inweAllAh
3yavruannesi Kuboos_00 bende eeee saat 9 gbı gıdıcem kızıma kavuşmaya ıns sag salım alalım kucagımızda Rabbım herkese ıcınde de bize yardım etsın❤️
Mutlu2005- Rabbim sağlıkla ağrısız sanCısız kucağına almayı nasip etsin inş kardeşim bebeğini inş rabbi yesir velatü asir rabbi temmüm bil hayır bunu oku rabbim zorlaştırma kolaylaştır hayırla tamamla aminnn anlamı
Mutlu2005- Sizde bana dua edin kardeşler rabbim mutlu kardeşimizi korktuklarından emin eyle rabbim diye rabbim bebeğime şifa versin karnımda inş amin 🤲
Umutlubirkadin Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'im 🙏💙 Bende 10.30 da oğluma kavuşmaya gidiyorum🐣❣️ Beklenen gün geldiiiiiii🎊🎉❣️🐣🙏🏻😍❤️😘
Sibelilhami Kuboos_00 dualarım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻 Bizede dua etmeyi unutmayın 🤗🤗