22 aralikta gece acile gittim bebegimin hareketlerini hissetmediğim için nts cekildim doktor sabaha acil kendi doktoruna git dedi eve geldik sabaha kadar uyuyamadim sabah oldu gittim nts de yine hareketleri duyulmadi ocak 2 ye sezaryan günü vermişti ama bebegimin hareketleri olmadigi için akşama kadar nts cekildim bir degisiklik olmadi doktorum acil doktoruna gitmem gerektigini soyledi mesayisi bitmisti devlet hastanesine gidiyordum neyse acil doktoru nts sonuclarimin hepsine bakti bu durumda seni acil sezeryana alicam dedi yemek yeme dedi bende esime söyledim disari ciktik cocuklara yemek yaptirdik o an unutmusum bende yedim üstünede tatli yedim ohhh miss😂doktorun yanina gittim aklima geldi yemek yediğim ben az önce yemek yedim ustunede tatli yedim bebek hareket etsin diye dedim doktor güldü nts cekildim tekrar yine degisen bişey olmadi doktor yemek tatli bir ise yaramamis 6 saat beklicez yemek yedigin için dedi evine git gece 11 de gel dedi aslinda bu durum isime geldi eve gittim banyomu yaptim evi temizledim cantam hazırdı zaten cocuklari uyuttum hastaneye gittik sezeryana aldilar hemen tabi bende korku basladi uyutun beni diye agladim 4.cocugum olmasina ragmen korku endise panik her dogumda ayni tiroitim yüksek oldugu icin tamamen uyutmadilar kolumdan iğne vurdular sersemlestim gozlerim kapali ama bilincim yerindeydi bütün konusmalari duyuyordum bende surekli konusuyordum saçma sapan şeyler söylüyordum😂kizimin sesini duydum ikikez kizimi gormek istedigimi söyledim gosterdiler ama gozlerimi zor actim net göremedim odaya cikardilar bebeğim yoktu Kuveze almislar solunumu yavas diye esim annem soyledi ama inanmiyorum onlarada inanmis gbi yapiyorum ayaga kalkmadan gidip goremicegimi soylediler aklimda bir sürü senaryolar kurdum sabaha kadar gizlice ağladım anneme belli etmeden annep uyudu ben kizim icin kalkmam gerektigini düşünüp durdum kendi kendime uzerimi giydim yürümeye basladim ağrılarim çoktu umrumda bile değildi kizim için degerdi gercekleri ogrenmek icin neyse gittim sordum hemsireye hangisi benim kizim dedim bissürü bebek vardi kuvezlerde yatan dogumda gördüm ama hatirlamiyorum soy isminiz ne dedi mencik dedim ve mencik bebek burda dedi bebegimin yattığı kuvezi gosterdi o an dunyalar benim oldu derin bir nefes aldim şükür rabbime bebegim yasiyormus dogruyu soylemisler dedim yuzumde gülücükler istemsizce gulmeler allahim hic bir anneyi evladiyla sinamasin çok kötü bir durummuş😭bebegimi emzirdim hemen yanindan ayrilamadim 1 saat odama gectim 2 gün kuvezde kaldik sonra evimize geçtik suan yanimda mışıl mışıl uyuyor kızım bizim hikayemizde böyle bütün hamile annelerin ve hamile kalmak isteyenlerin tez zamanda sağ sağlim bebeklerini kucaklarina almalari dileğiyle iyigeceler😘