Aozge Ahsenn031013 22 +4 olduk. Kızım olacak inşallah 🌸 akademi hastanesi Nuri Hüseyinoğlu na gidiyorum çok memnunum.
HappyNewMom Aozge Muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba ? Ben medikal de Funda hanıma gidiyordum ama bugün hayal kırıklığına uğradım. Yeni doktor arıyorum.
eglhnztrk Ahsenn031013 benim asıl doktorum İstanbulda ama acil bir durum olması ihtimaline karşı Ümit Hanım da da takibim var☺️ 36+3 um☺️
Busracnbr _zehra_ Yaa kuzummm çok teşekkür ederim 🥰💕❤️ Evet konuşmuştuk şimdi ordayım işte 😂 Bi doğurursam İnşallah sana bilgi vercem ama şuana kadar çok memnunum doğumhanede ki servisinden :)
_zehra_ Busracnbr bende heyecan yaptım bak şimdi. Gelmedi mi daha minik kuş. Rabbim kolay ve çabuk kavuştursun sizi 🥰
Ahsenn031013 elifnursu27 ümit hanım medical parkda bebeğim izmit medical park şiddetle tavsiye ediyorum
Ahsenn031013 elifnursu27 valla açıkcası diğer hamişlermiz kabul ederse ben dünden razıyım burdan cidden çok zor oluyor🤗
Busratm Ahsenn031013 Şimdiye kadar düzenli bir doktora gitmedim. 13+3 izmit konak gülçin aydar ile devam edicem ve doğumu da orada düşünüyorum. 4 yıl kendisiyle ebe olarak çalıştım başka hastane ya da doktora güvenemiyorum açıkçası 😊
Busracnbr Ahsenn031013 Doğurdum canım heyecanın bitebilir :)) İnşallah siz de sağ salim kavuşursunuz :)
Busracnbr _zehra_ Kavuştuk kuzum biz 🥰💕 Allahım sizleri de bir an önce kavuşturur İnşallah 🤲🏻 Sormak istediğin olursa canım anlatabilirim doğumhane falan hakkında 🥰☺️