Suemeyye elifnursu27 kızlar bende katılmak isterim bilgi ve ileride aktivite olarak paylaşımlarda bulunabilmek görüşebilmek amaclı 😇😍
Esraltay Ahsenn031013 Konak hastanesi yeni adıyla Medar hastanesi 24+2 Soley Esmer e gidiyorum çok memnunum ❣️
Esraltay Aydan39 çayırovadansa Darıca Gebze Bayramoğlu daha iyi çok it kopuk var orda gerçi her yerde var it uğursuz 🤣
elifnursu27 Özlemden ben hiç memnun kalmadım oda itici konuşması felan ama tabi senin tercihin canım canım 🙄🙄Suemeyye
Suemeyye elifnursu27 kadın bi iyi davranıyor ki anlatamam türkcem bozuk belki hoşuna gidiyordur😂 beni ebelerle tanıştırdı ameliyathaneye götürüp kan ilacı kendisinden verdi bi dene bak önce dedi sorularımı yanıtlıyor şimdilik iyiz kendisiyle 🙄
Meryemd Ahsenn031013 marmara leyla erene ve esi tuncer erene gittim karasizdim buarada derince egitim arastirma unal turkaya da gidiyordum dogum ucreti 5555 tl marmarada sonra dusundun gerek yok okadar para v3rmeye derincede devam ediyorum dogumuda orda yapmaya karar verdim
ffckizannesi Bnm su an 14+4 ben su an urfadayim ama ailem gebze de gebzede dogum yapmak istiyorum ailemin yaninda . Konagi dusunuyordum ama su an emseyde karar kildim. 15 tatilde bi randevu alip doktoru kararlastiricam insallah
Anne1_ Ahsenn031013 Bende 3 gün önce taşındım kocaeliye daricadayim 34 uncu haftadayım o yüzden dr değiştirmek istemiyorum pendikten dr uma devam edeceğim mesafe uzak ama idare edeceğiz insallah 🤗
ffckizannesi Anne1_ yine dogum icin yeterli bibuzaklik zaten istanbulda bir yere gitmekle aynidir hocam