Blackcloud Kızlar pazartesi günü bebeğimin 3563 gr. olduğunu öğrendim, dahada kilo alır mı yoksa yavaşlar mı kilo alımı? Doğum Rabbim nasip ederse normal görünüyor ama dahada kilo almasından korkuyorum. Şu an 38+5 iz. Sizde durumlar ne? 😊
hunilimom Blackcloud yavaşlar canım öyle 500 gr değilde daha 200 gr felan alır benim kızımda 38 de 3500 du 41.haftada doğum yaptım 3840 gr
Turkolog Blackcloud ne yiyip içtiniz kilo aldı :) ben 35 ilden 2427 idi karın bölgesinde biraz geri kaldı dedi doktorum yememe dikkat etmeye başladım.
kizimablaoluyor Blackcloud bende aynı konudan muzdaribim, geçen hafta gittiğimde aşağı yukarı öyleydi, bugün tekrar kontrol var bakalım ne diyecek. Benim ilk doğum normal, ama bu kilo alımı devam ederse sezeryan olabilir demişti. Korkuyorum da bir o kadar
Ezgibilge Blackcloud benimde pazartesi 3440 gr dı. Adet tarihime göre 36. Haftamdayım ama doktorum gelişimi 2 hafta önden gidiyor bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum çok istediğimiz halde gerçekleştiremeyebiliriz dedi. Herşey normal için uygunken sadece bebeğin kilosu yüzünden sezeryan olmak istemiyorum henüz ilk bebeğim 😞
hunilimom Blackcloud güzeldi 5 saatte suni ile doğum yaptım doğumda ıkınmak çok önemli güzel nefes egzersizi ikinma ile doğum kolay oluyor
Blackcloud Turkolog Her bebek farklıdır, birazda genetik olabiliyor, benim küçüklüğümde bayağı kiloluymuş. 😊 Artı süt, kaşar, pekmez, yumurtam, peynirim eksik olmuyor. Bunların etkiside olabilir.
kizimablaoluyor Blackcloud amin inşallah ama bugün kontrol de herhangi bir açılma vs. Yok hayırlısı olsun inşallah
Blackcloud Ezgibilge Benimde ilk gebeliğim, normal doğum görünüyor ama bakalım nolacak, hakkımızda hayırlısı olsun.
Seda_123 Blackcloud 37+5 te 2900 dü doktor gayet iyi dedi 38+1 oldum bugün çok kilolu olmasıda sıkıntı normal dogum açısından çok şükür bizimki çok kilolu olmayacak bu haftadan sonra 150 gram filan alırlar haftada benimde ilk gebeliğim normal dogum gözüküyor 1 cm açılmam da var bi an önce doğsun istiyorum
AbrahamH Benimki 2buçuk haftadır falan 3200 değişmedi. O zaman fazla bi kiloydu zaten bu kilo. Ya ultrason yanıldı bilmiyorum artık. Karnımında çok büyüdüğünü hissedemedim bikaç haftadır. Allaha emanet ne diyelim inşallah normaşdir herşey
Sweetblonde88 Blackcloud bizimki 37 de 3150 dedi doktor 38 de 3450 dedi 300 gr almış nasıl oldu anlamadım. Sezeryan olacağı için çok önemsemedim. Ama olabiliyor