HacerAycil 35+3 olduk cok şükür 😍 uykular da haram oldu :) gece yataga girince agrı ve kasılmalardan uyuyamiyorum ne zaman kasılmalar durursa o zaman uykuya daliyorum sizde durumlar nasıl .
alpinannesi_ HacerAycil 34+4 olduk mide yanması ağrılar erken uykular haram oldu çok uykum var ama dalamiyorum
HacerAycil alpinannesi_ aynen uyku var ama agridan uyuyamiyoruz. Yalancı kasılmalarınız basladımı .beni uyutmayan esas onlar
alpinannesi_ HacerAycil başlamaz olur mu geçen gece doğuruyorum sandım hem belim hem kasigim ağrıdı kasildi ama doktorum eğer pozisyon değiştirdiğinde yürüdüğünde ağrı geçiyorsa yalancı sancıdir demişti normal dedi
Canselgly Bende bugün tam 36 oldum gece uyuyamiyorum gündüz kalkamıyorum bir sürü iş var yapmaya niyetim yok öyle netflixden film izliyorum 🤭😞🤣
nursan1 Canselgly bende de oluyor 🥺gece tek değil gündüz falan fark etmiyor her yerim kaşınıyor doktoruma haftaya gidince soracam inşallah kötü bir şey değildir özelliklede karnım kaşınıyor çatladı çok kötü bu yüzden kaşınıyor diye düşünüyorum😒kramplar çok var bende ve bacaklarım ayaklarım çok ağrıyor
Busraaa18 Beniim 35+4 gece kaşıntısından uyuyamıyorum bide Gece 2 seferdir sol tarafa yattığımda karnımın üstüne ağrı girdi hissettirdi baya geçti. Dünde aynısı oldu🤔
Guldenece_2525 HacerAycil 34+6 oldum o kasılmalar bendede var.rahmin alt kısmı sertleşiyor ve 10 saniye sonra geçiyor..
Angelllll HacerAycil 35+1 olduk bizde 🤗 kasıklarda ağrım oluyo sabahları ve gece uymak bilmeyip akşamüstü uyananlardanım artık sağlıcakla doğsalar 🤦♀️😂
Gk12 Angelllll bizde 35+1 olduk 💙 benimde uykum hiç olmuyor saat 4lere kadar 🤦🏽♀️ Ağrım pek yok ama sürekli tuvalete girip çıkmak yoruyor 🙄
Canselgly berf_16 en son 34 haftada gittim 2.550 gramdı doğum pozisyonuna geçmiş dedi doktor tabi ama her an değişebiliyomus sizin bebeğinizin kilosu ne kadar 😀🥰
Hiram96 36+2 bacak krampları oluyo gece sağa sola dönemiyorum bebek aşırı hareket ediyo tuvalet cok yoruyo artık ama bunların hiçbirinin Bi önemi yok kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum🙏😉🤗🐞❤️