Fato089910 Kızlar yenidoğan emzik önerir misiniz hangi marka almalıyım tecrübeliler de varsa veya ne aldınız sizler öğrenelim 😊
BayanYaman Fato089910 ben nuk un emziğini almıştım philips aventin yenidoğan için olan emziğini çok öneren duydum ondanda aldım inşallah birinden birini tutar tutmazsa denemeye devam ederiz artık ☺
Lavinim21 Fato089910 canım ben Philips Avent soothie aldım 0-3 ay görüntüsü çok hoşuma gitti açıkcası ama genel olarak Philipsin bebek ürünleri gerçekten tavsiye ediliyor 😊
ozdenarda Fato089910 bende bitane nuk kaucuk emzik aldm bitanede chicco slikon aldm 🤗 tabi kullanamdgmz icin blmiyrm malesef
Serpilmth Bende biraz netten araştırdım marka olarak değil ama özellik olarak doktorlar 1 yaşından once damaksiz ve silikon emzik öneriyorlar markaya bende karar veremedim aventi çok duydum ama bazı yerlerde ağır olduğu yaziyor
BesteCanerKutluzolu Fato089910 nuk silikon damaklı emzik aldım ilk seferde tuttu bebeğim çok araştırmıştım doğumdan önce bir sürü marka deneyip en son nuku tutan bebek hikayelerini çok okuyunca doğrudan o markayla başladım