Turkolog FatmAkb sizin zevkiniz tabi ama böyle isimleri pek sevmiyorum anlamını kökenini de bilmiyorum ama Yunan mitolojik kahramanlarına benziyor. Benim kızım olsa idi Zeynep Meva koyacaktım ama oğlum oldu Yiğit Hamza koyacağız.
FatmAkb Turkolog Evet Eleysa ismi kökeni yunanca fakat Elizan arapça kökenli diye karşıma çıktı hep araştırırken
Htcblc Eşim 9 ay boyunca elizan dedi ben melinay dedim ve Melinay oldu kızımın ismi ogullarimin ismine uyum sağlasın diye eray kutay ogullarimin ismi
Aslmva FatmAkb elizan ismi benimde hoşuma gidiyor ama eşim istemiyor ben koysaydım elizan yade yada elizan hüma düsünuyordum bende kizıma isim ariyorum ilk kızım Asel meva -elizan hüma cok guzel uyuyor ama ah bu eşler🙄
Haticemre21 Aslmva ay sormayın bnmde bi annem var kaynana gibi 😂 her bldgm isme kulp buluyor. Elizani bende dusunmustm guzel isim de 😅 insanlara degisik isimler yaramiyo ayse fatma lazm
Haticemre21 FatmAkb eleysa ismni duymadm açıkçası ama elizan guzel bir isim anlam olarak da cok güzel 😍🤗🙏
FatmAkb Haticemre21 kesinlikle 😅 bnmde herşeye kulp bulan bi eşim var 🤦🏻♀️ Asel dedim o ne öyle dinlenme tesisi mi dedi Eylül dedim niye Eylül ayında mı doğuyor dedi 😂
Aslmva Haticemre21 allaha şükür isim konusuna karışan yok ama bende kendim bulamadikca annemlere soyleniyorum hic fikir vermiyorsunuz diye bu hamilelik pskolojisi cok değişik bi süreç karışsa karıştı deriz karışmasa niye fikir vermiyosun deriz😊
Kaysenur Merhaba önümüzdeki hafta kızımız geliyor hayırlısıyla. İsmi Mihra. İyiliksever hoşgörülü sevgi dolu manasına geliyor. Farsça bir isim.
Haticemre21 Aslmva bizde de karisan olmaz sa buldukca soruyorum su nasl bu nasl diye nitekim kimsenin dedgi olmuyo 😅 ama bizlerde karar veremiyoruz
gamzemdmr Elizan ismi benimde hoşuma gitti ama benim kızım olursa ( daha cinsiyetini öğrenmekdik) ismini elisa koymak istiyorum anlamıda güzel cennet kapısında duran melek ismiymiş