Aygl1996 İyi akşamlar☺ 26 haftalık hamileyim. Bebeğim normalde çok hareketli ama bugün hiç hareket etmedi. Sizce bu normal mi???
Babyseymen Aygl1996 geçen aynısını yaşadım bende çok yorulduysanız hareket etmiyor birde sevdiği şeyleri yiyip dinlenin karnınızı okşayıp konuşun size tepki verecektir biz tatlı seviyoruz yedik yatıp konuştuk ve tepki verdi bi deneyin sizde
Deletedmom05 Aygl1996 Normal canım Bir günü bir gününü tutmuyor ki bebelerin 😅 benim dün hic hareketi yoktu ama bugün depremler oluyor icimde😊 birde yemekten hoşlandığn sevdiğin şeyleri yerken uzan ve öyle dinle. Benim sevdiğim seylerde meyve olsun abur cubur olsun çok harekt edioo😍❤
Bvbkcans Aygl1996 geçen gün bende hareket etmiyor diye dedirgin olup hastane hastane geztim çok şükür bir sıkıntı yoktu bebeğimde doktorum bu haftalarda bebek hareketlerini takip edemezsin dedi galiba 28 den sonra takip ediliyor
Naz3365 Olur öyle endişelenme uyuyodur sadece çok yoruyosun kendini bebiş etkileniyo sırt üstü uzan tatlı birşeyler ye yada iç müzik dinle hemen tepki verir
OzlemKG Anne yorulunca, streslenince veya üzülünce bebeğin hareketlerinde azalma olabiliyormus. Diğer yorumlardaki önerileri deneyin veya müzik dinletin bazen hareketlenmelerine yardimci oluyor 🙂