Tubakrblt Acilmam varmis nasil dogumu baslatabilirim? Lütfen bana akil verin gerckten cok yrouldum artik
Seda_123 Tubakrblt Tarçınlı su adaçayı papatya çayı icebilirsin birde iliskiyi öneriyorlar sıcak duş alıp sıcak suya oturabilirsin benimde 1 cm açılma var 38 haftalığım bende tarçınlı su içicem yarın
Hawa4087 Bi sandalye veya yatak başlığı gibi biryerden destek alıp oturup kalk çömelme islemi yap canım comeldigin zaman nefesini tutup bebeği sağı doğru itme islemi yapmaya çalış Rabbim yardımcın olsun
Tubakrblt Hawa4087 esimin rüyalarina kadar giriomus malesef cok korkuyo denesek bile olmuyo yapamio esim 😔
Tubakrblt Seda_123 sabah sicak dusu denicem iliski malesef olmuyo esim cok uzak bu aralar iliski konusuna cok fena korkuyo
Grslhndn Seda_123 tarcinli su nasil yani ne ise yariyor cnm ve nasil yapmam lazim benimde sancim var acilmam yok
Hawa4087 Tubakrblt ıkınarak canım ve internette videolar var parmakla masaj yapman için ve açılımını yapcak şekilde bi izle istersen
Seda_123 Tubakrblt Aynen canım bizde eskisi gibi girmiyoruz iliskiye eşim bişey olur diyor ne kadar bisey olmayacağını söylesem de ikna olmuyor
Tubakrblt Hawa4087 acilmam varmis ztn sadece süzenli sanci veya suyumun gelmesini istiorum artik hastaneye gidebilmek icin
Seda_123 Grslhndn Bi kaç tane çubuk tarçını suya koyup kaynatıyorsunuz rengi değişene kadar günde 2 3 bardak içiyorsunuz sancı gelmesini ve açılmayı sağlıyormuş hatta biri yapmıştı burda geçen gün doğurdu
Tubakrblt Hawa4087 ben ztn tasiniorum suan hergün 3. kattan 3. kata inip cikiorum gücümün yettigi kadsr biseyleri tasimaya calisiorm ama acilma ve düzensiz sanci haric hicbisey yok
Hawa4087 Bide herkesten duyuyorum okudumda meryem ana otu yapıyorlar bende denicem doğum başlayacağı zaman
Tubakrblt Seda_123 cok korkuyo daha bugün dedi rüyasinda görmüs biz tam iliskiye girerken birden kafasinin ciktigini görmüs oyüzden cok korkuyo...2-3 hafta önce denedik ama olmadi yapamadi 😔