Evet buraya doğum hikayemi yazacağım günlerde varmış çok şükür Rabbime..
Evet doktorum 13 Aralık Cuma günü hastaneye kontrole gittim eğer sancım çıkarsa sezaryana alınacaktım ama bende tık yoktu nst de sancım var görüldü ben hazırlıklı gitmiştik her ihtimale karşı.. Doktorum alalım sezeryana dedi ben hemen annemleri arattım eşimi gittiler işten almaya bende bir heyecan ama kesinlikle korku değil oğluma kavuşmaya az kalmıştı beni hazırladılar vee ameliyathaneye getirirken eşimm annemler kayınvalidemler herkes oradaydı gülerken ağlamaya başladım duygulandım oğluma kavuşacaktım ve içeriye aldılar beni orda bir saat kadar bekledim ve sonunda ameliyathaneye alındım narkozcu bir kız vardı Allah ondan razı olsun hatta oradaki herkesten doktorundan herkes çok ama çok iyi davrandı bana spnal oldu sezeryanım ve ameliyat başladı dediler bir de baktım oğlum ağlıyor an herşeye bedeldi canım oğlumu getirdiler bana öptüm ama gözyaşlarıma engel olamadım ve oğlumu gönderdiler beni diktiler ama ben sabırsızlanıyorum bitsede oğlumun yanına gitsem ve bende çıktım baktım eşim ailem beni bekliyor ben gülerek çıktım Allah herkese böylr bir doğum nasip etsin