Ecmelbeyza htcmuhammed denedim de bu seferde ayakları kaldırınca kasık karın kasılıyor ya sıkışıyor sanki sıkıyorum engelliyorum gibi hissediyorum
htcmuhammed Ecmelbeyza ben 10 15 dkka kaldiriyordum cok kaldiramiyodum yatiyordum tabi bu seyler vesile
minikmucizem1_ htcmuhammed bende ilk dış gebelikte sadece iğne yapıldı sonlandi 2.sinde önce kürtaj sonra bir iğne ile sonlandı bnde 4 ay korunup aşılama yaptırdım olmadı sonra rahim filmi çektirdim yine aşılama yaptım 2.de tutmadı dün adet oldum artık bu ay girmicem hastaneye kendi haline bırakacam
htcmuhammed minikmucizem1_ bana 6 ay korun demisti 11 ay snra nasip oldu hayirlisi can saglikli sihhatli olsnlar brz gec olsn bekleme zor olsa
htcmuhammed Ebaki evet can dun verdim 36 cikti ilac verdi progstan folik asit Bu hafta ici tkrr gidicez insaAllah
Ebaki htcmuhammed hayırlı olsun canım o zamn bana da dua et olur mu 🤲🤲ne gibi belirtiler in var kuzum
htcmuhammed Ebaki etmem mi cnm ediyorum en kisa zamanda sende sevinirsin insaAllah Hic belirtim yok sadece belim ve kasıgım agrıyor Sanki hamile degilmisim gibi
Saribebek htcmuhammed benimde belim kasığım arada ağırıyor acaba bende olabilir miyim hamile. Adetine kaç gün var acaba yada geçti mi
Saribebek htcmuhammed bende lekenme olmadı inşallah bende hamileyimdir lütfen banada dua eder misin 2 buçuk yıldır uğraşıyorum olmuyor belki bu ay olur 🙏
htcmuhammed Saribebek oyy insaAllah hamilesindir insaAllah Senin adete kac gn vr Bugun adet olmam gerekiyordu Persembe gunu leke gelmeye basladi Cuma gunu da hastaneye gittik
htcmuhammed Saribebek insaAllah cnm Kendinde belirti arama bende olmadi bi arkadasmda da olmadi Herkesn vucud yapisi farkli
htcmuhammed Saribebek bende bi leke geldi coktan az azdan cok Baska birsey yok hala da bi belirtim yok kuzum
04052016mh htcmuhammed dolmuş ped deyince aklım karıştı canım benm de adetime 10 gün kala belirtiler başlayınca bir damla kadar leke geldi ve bir daha gelmedi çok değildi ama zaten belirtilerim de vardı, 1 hafta kala da kan testi yaptırdım ve çıkmıştı
htcmuhammed 04052016mh gunluk pedim neredeyse dolmustu Ilk sasirdim adet mi dusuk mu yine diye snra ogrendk bebis varms
04052016mh htcmuhammed yaaa varmıymış canım hayırlı olsun inşallah 😊 sağlıklı akıllı size hayırlı bir evlat versin rabbim 🙏🏽