gizemozyanik şuanda şar kontrol ucretı olarak 125 tl alıyor bizden haftaya ayrıntılı ultrason istediler bunun içinde 250 tl olduğunu öğrendik yani açıkca söylemek gerekirse kendimizi inanın aptal yerine koyduklarını düşündüz yani insanları resmen sömürüyorlar. Ve aldıkları parayı da hakettiklerini asla düşünmüyorum, çok iyi bir hastane olsa doktorlardan memnun kalsak kendimizi güven de hissetsek inanın maddiyat önemli olmayacak, ama insanı aptal yerine koyuyorlar böyle hissediyoruz inanınki, ben 5 aydır asiye hanıma gidiyorum şar da iyi bir doktor güzel ilgileniyor ama pinpirikli gerekli gereksiz her tahlili yaptırıyor ücret alınması için mi gerçekten bilemiyorum kimsenin günahını da almak istemiyorum, ben hamile olduğumun ilk ayında neredeyse 15 defa tahlile girdim eşim ailem artık çıldırmış durumdaydı böyle bir şey olabilir mi dediler bu kadar gereksiz yere tahlile ultrasona koyabilirler mi dediler, ayriyetten tahlil içinde bi ücret ödüyorduk. Zaten hastaneye güvenemiyorduk hep bi tedirginlik yaşıyorduk giderken oraya şu son zamanlarda yakın çevremiz eş dost hepsi şar hastanesi ile ilgili iyi şeyler söylemeyince biz de artık kararımızı verip etrafımızında önerisi ile devlete semra hanıma geçeceğiz inşallah haftaya da ayrıntılı ultrasonumuzu devlette yapacağız. Annelerimiz bizler zaten gebeliğimizde bir takım kaygılar endişeler yaşayabiliyoruz nitekim kendimizle alakalı vs vs heleki ilk gebelik yaşıyorsak bir de hastane ve doktorlarla kafamızı meşgul edip sıkıntı yaşıyoruz. Artık rize nin hastane olarak gerçekten gelişmesi gerekiyor.