Hepinize Merhaba Güzel Hamişler ve Anneler 😇
Bugün 39+1 olduk kızımla ve sürekli takip olduğum doktora haftalık kontrolüm e gittim. Bu haftaya kadar hiç çatı muayenesi olmamıştım bu hafta ilk defa Özel hastanede gittiğim kendi doktoruma çatı muayenesi oldum. Son bir aydır devlet Hastanesi'ne de kontrollere gidiyorum hem fikir almak için hem de kaydım bulunsun doğum anında olur da devlet hastanesine gidersem diye. sizin hem durumlarını sormak için bu posta açtım hem de bir konuda tecrübesi olan veya konu hakkında bir duyumu/bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum. Bugün olduğu muayene sonucunda doktorum çatının normal doğum için çok uygun olduğunu fakat şu an herhangi bir açılma hala olmadığını bununla birlikte bebeğin doğum kanalına girdiğini fakat hala 3 santimlik bir ilerleme kat etmesi gerektiğini söyledi. Bu haftaya kadar ve bugün de dahil olmak üzere nst de herhangi bir sancım çıkmadı gün içinde de çok ufak tefek ağrılarım oluyor. Bu muayene sonucuna göre doktorumun son günlerinde bol bol yürüyüş yaparsan o 3 santimlik ilerlemeyi daha rahat kat edebileceğim söyledi. Benimle daha önce aynı durumu yaşayan veya çevresinde böyle birşeyle karşılaşan hamişlerimiz varsa bana yardımcı olabilirler mi yürüyüş dışında ne önerirsiniz ve yürüyüşle ilgili herhangi bir detay aktarmak ister misiniz