Merhaba kızlar, İnstagram’da karşıma sponsorlu bir sayfa çıktı, bebek arabası tulumları satıyordu. Ben görsellere bayıldım. Satışını yaptıkları markayı Google da aradım ancak bulamadım, meğer Polonya’ya markasıymış. (Polonya daki satış sayfası @cottonmoose gibi bir şeydi galiba. ) ürün fiyatını sordum, 130TL dediler, kapıda ödemeli şekilde sipariş verdim ki başka bir ödeme seçeneği yoktu. Ben kapıda ödemeyi güvenli bir durum zannediyordum ancak öyle değilmiş. Pazartesi siparişini verdiğim ve heyecanla beklediğim tulumun kargosu bugün geldi, tam teslim aldım bir baktım kutu yırtık ve açık. Bu benim şansım oldu çünkü ürünü görme fırsatım oldu 😱 çakma Polo etiketli bir üst göndermişler. Kargoyu kabul etmedim. İletişim kurmak için sayfadaki numarayı aradım. Numara kullanılmıyor dedi ancak WhatsApp ta görünüyorlar. İletişim kurduk, anlamamış gibi yanlış ürün göndermişsiniz doğrusu ne zaman elimizde olur diye sorduk. O gelmez dediler🙈 kargoyu kabul etmeyenlere yeni kargo göndermiyoruz gibi saçma bir açıklama yapıp engellediler. Kapıda ödemede paket açtığınızda ürünü iade etme hakkınız olmuyormuş. Paranızıda kurtaramıyormuşsunuz. Bilginize‼️