heyecanlibekleyisim Iki gündür başımın Sol yaninda hafif agri var.Siddetli deil ama bi ağırlık var gibi buda beni rahatsiz ediyor..Kontrolumde haftaya..Varmı Baş agrisi ceken benim gibi😒😒🤦♀️
mucizelerininannesi heyecanlibekleyisim bende de sol taraftan sol gözüme vuran baş ağrısı oluyor assiri bi sıkıntı deil ama rahatsız ediyor dinlenince azalıyor bazen de bi anda zonklama ile tam yayılıyor ilaç almadığıma pişman oluyorum cnm 22+4 bizde
nilgun_41 heyecanlibekleyisim heyecanlibekleyisim 18 haftalık hamileyim bas ağrının olmadığı gün aaa niye bugün ağrımadı diyorum nerdeyse hergun ağrıyor benim migrenim var o yüzden oluyor doktor parol iç diyor oda kesmediği için içmiyorum çekiyorum maalesef
Sueda29 heyecanlibekleyisim canm tansiyonunu kontrl et bende iki gündür baş ağrısından ölüyodum tansiyonum yüksek çıktı şimdi tansiynm iyi gibi .tuzlu şeyler yememeye başladm ve ben turşu çok yiyodum onu bıraktm
heyecanlibekleyisim mucizelerininannesi evet aynisi bende de var Oyle asiri siddetli bi agri degil..Sanki bi ağırlık var gibi o tarafta oda rahatsiz ediyor..Acaba gece gec uyudugumdanmi ki diyorum bazen
mutser mucizelerininannesi 21+6 haftalığız son 1.5 haftam sağ taraftan gözüme vuran ince bir sızlama ile geçiyor. ne gece farkediyor ne gündüz :(
mucizelerininannesi heyecanlibekleyisim uyku bozukluğu artan kan hacmi ve vücuttaki değişimle oluyor cnm bu aylarda özellikle baa ağrısı yaşanması normalmiş
heyecanlibekleyisim mucizelerininannesi Evet canim demekki... Allah 1 sancıca doğurmayı nasip etsin hepimize🤱🌷🌸
tugcebyl heyecanlibekleyisim evet ben de 21.ci haftadayım genelde akşamları birden ağrı giriyo gözlerimi bile açamıyorum her hafta yeni bir şey çıkıyor 😄
heyecanlibekleyisim Sueda29 Tansiyonum her hastaneye gittigimde normaldi hep ayni cikiyodu..Bence ondan deildir gibi🤦♀️şimdi cok şükür iyiyim baş agrisi konusunda suandada hasta olmuşum 😒😒😒