NidaTrk93 Kızlar merhaba ikili test nasıl yapılıyor sadece hemogram ve ultrasonda baş boyun ölçümü ilemi oluyor?
Happpm NidaTrk93 ultarsonda bakıyor canm ense kalınlıgına sonra kan veriyorsn 10 gün sonra çıkıyor zaten Allab korusun bi anormallik oldugunda ense kalınlıgında anlıyor
NidaTrk93 Happpm anladım ama ultrason çok kötü 2d onda nası anlıyorlar henüz bebeğin başı kalçası bile belli olmuyor yanlş olma ihtimali varmıdır acaba aslında direk ayrıntı ultrasona girmek lazım şimdiden
Buse91 NidaTrk93 benim tavsiyem eğer maddi durumunuz elverişli ise perinatoloğa yaptırmanız. Çok hassas ölçümler yapılıyor çünkü, onlar uzmanlar bu alanda. Benim ultrasonum 4d ultrasonla yapıldı detaylı ultrason gibi bebeğin herşeyi incelendi:)
Melike3777 Buse91 benim kadın doğumcumda 4d le yaptı hatta resmınıde verdı onda dahamı iyi anlaşılıyor herşey baya inceledi benimkinide şükür temiz çıktı 🙏
Buse91 Melike3777 evet canım daha detaylı inceleme fırsatı buluyor doktorlar. Gözünüz aydın sağlıkla gelsinler☺️👼🎈
Buse91 NidaTrk93 eğitim araştırma hastanelerinde Detaylı ultrasona girebiliyosun ama ikili test için o ultrasonları kullanıyorlar mı ve perinatolog mu yapıyor bilmiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem seni.