Gulanelis Ben 14+4 ten beridir sol tarafımda hareket hissediyorum şuan tam 16 yız o haftadan bugüne kadar çok şükür her gün pıt pıt kesinlikle sol tarafımda hareket oluyor sizde de oldu mu:)))??
Bihem Gulanelis Hayır imkansız değil 😆 bende o haftalarda hissetmeye başladım, gerçekten de bebeğim çok hareketli ☺️ Şu 25 teyiz zıplıyor bi yandan kafası bi yandan ayaklarını hissediyorum
Nehirkaya25 Gulanelis evet oldu deli muamelesi yaptılar bana arkana bakmadan kac cunku birazdan "gazdir o imkansız o haftada bebek oynamaz" diyenler gelecek 😂
Baloglum93 Canım rahmin etrafında damarlar var onlardan nabız hissediyorsun bende bebek sanıyordum bana öyle demişlerdi bebek hareketleri çok farklı oluyor 2 3 haftaya hissedince anlıcaksın ne demek istediğimi
Baloglum93 Gulanelis bebeğin ilk hareketlerini hissettiğinde sanki böle içinde kelebek art arta kanat çırpıyomuş gibi oluyo
Kedili_Anne Bende de elektiriklenme gibi bir duygu oluyor ama emin olamıyorum. Kimse elektrik gibi demiyor çünkü :) belki sizinki doğru histir kim bilir.
Meryem15Denizzz Gulanelis Benimde 11. Haftadan belli oluyor canım sol tarafımda genellikle pıt pıt bişey atıyor şuan 14 haftalığız
Meryem15Denizzz Oyku10- yok gaz değil evet benim gazım çok ama ayırt edebiliyorum zaten bebek hareketi gibi değil hissettim sol tarafımda pıt pıt atıyor bişey bebek zaten sol tarafımda benim bebek maşallah hareketli ultrason da bile bakarken maşallah baya hareket ediyordu