Mom46 Kızlar 21 haftalık hamileyim aşırı derecede nefes darlığım var öyle böyle değil sizce bebeğimi kötü etkilermi
Nursnr1 Mom46 bende 21+6 yım inan okadar çok zorlanıyorum ki bazen uykumdan uyanıyorum dün dr gittim EKG bile çektiler bişiy cıkmadı gebelikten kaynaklı dedi dr bebek büyüüdüğü için dedi
Cerenssn Mom46 canım bendede çok var bir tansiyonunla kan tahlili vermelisin folik asit degerin düsükoldugu zaman cok nefes darligi yaparmis zaten hamileliktede nabiz yuksek atiyor
Mom46 Nursnr1 ya doktora gittiğimde bnde EKG çektirmesini isticem ara arada kalbime ağrı giriyor çok kötü oluyorum
SinemSayin Bende aynı durumdan şikayetçiyim maalesef çocuk büyüdüğünden dolayı olurmuş doktora göre çok sıkıcı bişey maalesef sanki nefesim tükencekmiş gibi geliyor hele geceleri berbat
Iimran Mom46 kan değerlerine de baktır kuzum ben de çok fena çektim kalbimin atmasından konuşamıyodum bile kan ilacı verdi hemen geçti bide hamilelik taşikardisi çıkıyo doğumdan sonra geçiyo oda olabilir
Mervemm Mom46 benim ilk gebelikte asiri kalbim agirirdi. Simdi sulandırıcı kullanıyorum hic agri yok aceba neden ağrıyordu ozamanlar. Bende 21+5 hamileyim. Nefes bazen yürürken flan zor alıyorum gun icinde okadar kötü degilim.
Mom46 Iimran 1 hafta sonra kontrolüm var umarım doktor bir ilaç felan verirde geçer çok kötü bşy kocaman evrende nefes alamamak😅😅
Iimran Mom46 aynen ya 😂 koltukta oturuyoruz eşimle tv izliyoruz birden kalbim nasıl atıyo sanki rampadan koşarcasına çıkmışım afalladım noluyo diye meğer kanım düşükmüş bebeğim sömürüyo beni sağolsun 😃
Mom46 Iimran 😂😂😍😍😍 kuzucuklar ya varlıkları çok güzel bşy ama bizide çok zor bir süreçten geçiriyolar ben hamileliği bu kadar bilmiyordum 😅
Iimran Mom46 inanki bende hamileliğimde bana sorsan şunu yaşadın mı yaşadım derim çünkü dibine kadar yaşattı aşırı heyecanlı bişey sağ salim alalım kucaklarımıza 🥰🌸