Yesimce Biz de 14+1 haftalığız. Doktorum 13 haftalıkken kıza benziyor ama kesin değil demişti :) Yarın kontrolüm var sizce bu haftada öğrenebilir miyim:)
Tugce_tasci3 Yesimce ılk denılen genellikle oluyor denılıyor ama sonradan hiç bellı olmuyor pıpısı çıktı dıyorlar erkek dıyorlar çok saçma sapan ama gerçek
Hayriyeee Gamzegrgl bende hep kız hissediyordum çevremde kız diyordu 12 haftalıkken doktorum %80 erkek dedi. 17. Haftada gidicem bakalım değişicek mi 😂
Naz_rin Tugce_tasci3 19 +1 bizdede kiz . Bizdede doktor 12 haftada soylemisdi.Hemde evde 1 kizim var cok seviniyorum kizimin kiz kardesi oluyor. Sukur Allahima
Gamzegrgl Hayriyeee Bende kız hissediyordum doktor %75 erkek desede anne hissi yanılmadı bakalım sende nasıl olacak🤭🙂
Sibelilhami Tugce_tasci3 13. Haftada erkek demişlerdi Çarşamba gittim kız dediler bakalım 🤔 ne olacak bende merak ediyorum ☺️😊
Hirosimo Tugce_tasci3 yarın 14 haftalık olacak kontrole gideceğiz bakalım😍 kızım kız erkek farketmez tabi ama kız olsun diyo 😁 gönlümüzden kız geçiyor ama herkes erkek diyo bakalım. Sağlıkla doğsunda yeter😇