denizers Arkadaşlar rahim kalinlasmasi lekelenme yapar mi zamansız şekilde ,belirtileri neler ,soğan kürü iyi gelir mi?olduğu için sormuyorum sadece lekelenmelerim oluyor bir arkadaş söyledi o yapar diye,doktora en kısa zamanda gidicem ,teşekkürler.
Ahsenn031013 denizers doktora gitmeden hiçbirşey kullanma benimde rahim kalınlaşması vardı ve 1.5 aylık tedavi sonucu incelme yaşandı ardından hamile kaldım 🤗 soğan kürü vesaire bişe açıkcası önermiyorum bambaşka bir soruna yol açabilir
Hulya14 denizers Canım ben üç ay rahim kalınlaşması tedavisi gördüm ve şükür iyileştim ve hamile kaldım ben hastaneye aşırı ve uzun süren adet kanamasından dolayı gittim çok büyük pıhtı lar geliyordu ayrıca ben polikistiğim polikistikte oluyor o lekelenme kahverengi bir türlü kanama olur sadece bulaşık bulaşık lekelenme oluyor dediğim gibi rahim kalinlasmasinin en büyük göstergesi aşırı kanama doktor ilk parça alıyor onu tahlile gönderiyor kanser falan değilse üç aylık tedavi veriyor üç ayın sonunda tekrar parça alıp gönderiyor.bence acilen doktora git sen her hastalıkta erken teşhis çok önemli geçmiş olsun .
denizers Ahsenn031013 çok teşekkür ederim seren ,peki blne gibi belirtileri vardı cnm ,leke kanama vs,en iyisi doktor haklısın.bu arada Allah bağışlasın,tebrikler 😊
Ahsenn031013 denizers çok teşekkür ederim canım. Kalınlaşmada herhangi bir kanama lekelenme vs bişeyle farketmedim düzensizliklerim vardı doktora gittim Allaha çok şükür fazla uğraştrmadı bizi. Rabbim en kısa zamanda sana da bu duyguyu tattırsın isteyen herkese Rabbim annelil duygusunu versin İnşallah☺️☺️☺️😘
denizers Hulya14 canım.gecmis olsun,benim.adet günlerim çok.yogun ve uzun surmuyor en fazla.4 gün ama aynı sekilde yoğunluğu,benim sorunum adet bitiminden sonraki adetin 14,günü baslayan ve lekelenme şeklinde devam eden kanamalar ,