Umutlubirkadin Kızlar yarın 10.30 yatısim olucak Sezeryan doğumla .Kaç gün yatış olur sizce bilen birisi yazabilir mi hastane ile konuşmayı unuttum 🤷
Grhn Umutlubirkadin ablam 2 tane sezeryanda da 1 gece kaldı. 2 gece kalanı hiç duymadım . Tabi sağlık sorunu varsa yatırırlar orası ayrıda. Yok ise 1 gece kalınıyor.
Damlaveminigi Umutlubirkadin bence 1 gece yatırırlar benim anlaştığim hastane o şekilde eltimde doğum yaptı oda 1 gece kaldı
Tugbaklc Umutlubirkadin bir sikinti inolmazaa beni 2 gun de cikarmislarsi daha cok gaz cikarma ile alakalı canım
Umutlubirkadin Damlaveminigi ya bir arkadaşım devlet hastanesinde doğum yapmıştı da o da iki gün kaldı onun için sormustum
ozgeya Umutlubirkadin Normal prosedür normal doğumda 24 saat,sezaryende 48 saat.Ama annenin durumuna göre daha fazla ya da az yatırabiliyorlar.
Nurdlmc Umutlubirkadin doğumum 21 kasımdı. 20 kasım yatışım yapıldı ama eve çıktım. 21 i doğum yapıp kaldım 22 kasım çıkış yaptım. Özel hastanelerde yatış için devletten para alıyorlar o yüzden fazla yatış yapmış gösteriyorlar genelde 1 gün kalmıştım sezeryan benimde
sevval55 Umutlubirkadin genelde sabah hastaneye yatıs yapıp o geceyi orda geçiriyorsunuz ertesi gün 12-1de cıkıs yapıyosunuz. Bendede öyle olacak
Busra5341 Nurr gaz icin ekstra birsey goturdunuzmu yaninizda ? Birde kahve fln koymusmuydnuz cantaniza
Busra5341 Umutlubirkadin 1 gece normalde gazin ciktimi tamam ekstra durumlarda iki gece ondada ekstra para aliyorlar .
Nurr Busra5341 ilk dpgumum oldugu için bisey bilmiyordum goturmedım 🙈 bol bol yürüdüm sadece su cok içmiştim
bilgihamile Umutlubirkadin normal dogum 1 gece ertesi gun saliyorlar. Sezeryan 2 gun .. Benim hastane oyle nereyinaradiysam normal 1 sezeryan 2 gece dediler
bilgihamile Umutlubirkadin Yani gaz cikarilmasini bekliyorlar falan sanirsam ondan ben biilmiyorm ama 2 gece sezeryan