Mhtpasafff Şuan 35 haftam bitmek üzere 18 şubat doğum tarihi erken gelse keşke oğlak erkeği olsun istiyorum 🤔😟
Iimran Mhtpasafff 35 haftalık bebeklerin emme refleksi bazen gelişmemiş oluyo akciğerleri de aynı şekilde ayrıca prematüre bebek oluyo sırf oğlak olsun diye şaka yapıyosun herhalde
Ahsenn031013 Mhtpasafff umarım şaka yapıyorsundur böyle bir bencillik olamaz hayırlısı olsun de başka bişe deme bence
Mervesilamusa34 Benim subatin 3son gun dedi doktor bende 2 subatta dogsun istiyorum bakalim daha erken dogmassa🥰
Mervesus Cahilmisin sen ya umarım allah seni çocuğunun sağlığıyla sınamaz böyle bisey istenirmi saçma sapan bi inanç yüzünden hemde allah bütün bebekleri zamanında ve sağlıklı kucağimiza almayı nasip etsin
Mhtpasafff Mervesus Allah korusun bu nasıl Bi yorum asıl siz saçmalamayın.. Oğlumun gelişimi zaten iki hafta önde gidiyor ki zaten sanki doğum tarihi bizim istediğimiz gibi mi oluyor bakalım hayrlısı
Minikmucizem_ Mhtpasafff gelisiminin onden gitmesi bisey ifade etmiyo. Sadece boy ve kilo gelisimi onden gider organ gelisimi degil. Burclari arastiraginiza keske bunu arastirsaydiniz. Insan once saglikli olsun der kuvezde kalsa solunumu gelismese bebeginden ayri kalsan sirf oglak burcu oldu diye mutlu mu olacaksin