gamzelibebis Tugce1803 inşallahhh olur yaaa zamanı var demekki rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah🙏🙏
Tugce1803 BU ARADA GEÇEN AY FEMARA+ÇATLATMA İĞNESİ KULLANDIM YİNE DE GEBELİK OLUŞMADI😥DOKTORUM BU AY AŞILAMA DİYOR AMA BEN İSTEMİYORUM.BU AY TEKRARDAN OVULASYON TESTİ VE FOLİK ASİT ALDIM. O YÜZDEN TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR❤️
Elifmams Tugce1803 ilişki öncesi sıcak su buharına oturmayida deneyebilirsin canim yapıp gebe kalan arkadaşlarım var
Nurvec Tugce1803 canim ben en son adetimin 5.gununden itibaren klomen kullandim klomen ilaci bittigi aksam hamile kalmisim iliskiye girincede ayaklarimi 20 dk kaldirdim sabaha kadar lavaboya gitmedm saga yattm
Asd92 Tugce1803 canım ben bilet yapmadım Allah nasip etti ama şu an okuduğum bir kitap var "Her anneye lazım"ismi. Bebek isteyenlere de özel yer ayırmış hem madden hem de manevi açıdan çok faydalı bilgiler var. Ayrıca faydası görülüp tecrübe edinilen bilgileri de yanına not düşmüş. İstersen okuyabilir ve faydalanırsın inş. Bugün aldım daha yarıdan fazla okudum neredeyse.
Asd92 Tugce1803 Mutlaka bak canım Rabbimin izniyle olur inşAllah. Kafanı sakin tut strese girme vardır bunda da bir hayır diyerek düşün hep Allah en doğrusunu bilir💕
gezentianne Tugce1803 Her şeyi kafadan attıgımda. Gidip bi kursa yazılıp saçımı boyatıp yeter ya olmazsa olmasın dedigim ay 10. ayda :)
gezentianne Tugce1803 Hem de her ay yumurtlama gününü takip edip adet gününü iple çekerken,hiç bir güne bakmadan hesap yapmadan yaşadığım ay hamile kaldım hem de cok alakasız bir günde ovülasyon günlerimde değilken 🙈
Tugce1803 Htcmhmt femara+çatlatma iğnesi kullandım geçen ay ama olmadı doktor bu ay aşılama yapalım dedi onu da ben istemiyorum
KardelenKA Tugce1803 valla biz korunduğumuz halde ben hamile kaldım istemeden çok ağladım hatta ama sonradan o kadar insanın anne olmak istediği aklıma geldi ve kendimi yavaş yavaş anneliğe alıştırdim şimdi en ufak hareketini hissettiğimde mutlu oluyorum 38+3 üz şu an
Htcmhmt Tugce1803 klomen ve femara ben de kullandım öncesinde. Femara benim yumurtaları geliştirmedi. Doktor bana da gonal f yi verdi. Bu ay bu iğneyi kullan bi kendiliğinden olacak mı son bi deneyelim. Olmazsa diğer ay aşılama yaparız demişti. Şükür o ay aşılamaya gerek kalmadan iğneyle kendiliğinden hamile kaldım.