Tugce1803
Canım bir sene evliydik eşimle , her ilişkiye girdiğimizde dikkat ederek( korunarak) girdik sorna bebek sahip olmaya karar verdik 😊 karar verdiğimiz ay adetim bittikten 10 gün sorna ilk defa korunmadan birlikte olduk ( vücudum ilk defa spermle tanışmıştı o an çok tuhaf hissetmiştim hatta 😄) sonrasında yine 3 gün ard arda birlikte olduk yani tam yumurtlama gunlerimde , kadınlar tahmini adetten 15 gün sonra yumurtluyor ya o süreçte biz uc gün ard arda birlikte olduk ama illa çocuk olcak dusuncesi ile değil, biz hiç korunmadan hiç ilişki yasamadigimiz için hoşumuza gitmişti o zaman 🤣 sonra benim o ay adetimden 5 gün geçti bir yandan hamile olmam ya bu kadarda hızlı olamaz oha diye düşünüyordum bir test yaptım pozitif 😄 sonra kan testi 5 haftalık hamileyimisim yani yapar yapmaz tutmuş kader kısmet 🍀 şok olduk hemen olduğu için, 24 yaşındayım eşimde 29 yaşında ikimizde sağlıklıyız şükür, benim adetim hep düzenlidir ve hiç bir sorun yaşamadım vajinal açıdan. Umarım seninde bebişin hemen olur,🙏 insan kafasına çok takincada olmuyor diyenler var ...