mrvkrs Arkadaşlar yardım edin lütfen dünden beri ateşim 38 düşmüyor ve yükseliyor kemiklerim sızlıyor heryanım agrıyor göğsüm yara içinde hasta e sadece parola yapıp gönderiyor oda 2 saat etki ediyor sonra yine aynı yardım edin lütfen kapatın
Dilan90 mrvkrs crp değerin yükselmiş olabilir enfeksıyon vardır mutlaka doktora git bendede olmuştu antıbıyotık verdı gectı snra
Zynp01 mrvkrs canım bnm 39.2 idi doktor ateşi düşürmemiz şart dedi bife antibiyotik verdi ama bn düşük yaptım inş kimse yaşamaz bunu
Oyku10- mrvkrs ateş bebek için çok risk verici olay çünkü içinde bulunduğu su keseciği bizim vücut ısımızdan yarım derece daha fazlaymış bu da bebek için sıkıntı yaratabilir antibiyotikle düzelir inş
Dilan90 mrvkrs boğaz enfeksıyonuda olabilir o yüzden en iyisi doktora git cünkü ihmal edilecek bir durum degil agrı kesiciyle olacak iş değil canım çok gecmıs olsun
199322 mrvkrs paracetamol icebilirsin hamilelikte doktorlar onu oneriyor arkadasiminda atesi vardi doktorunu aradi icebilirsin demis.
NERDOGDU Acile gidin. Ve en kısa zamanda uygun poliklinikten randevu alıp gidin. Acil size sadece o anlık çözüm sunar. Tedavi için polikliniğe gitmeniz gerekiyor.